0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
site yöneticileri kendilerini biraz tanıtırlar mı?[/quote]Bahri bey, 2 keredir ayni konuyu aciyorsunuz. Siz daha kendinizi tanitmamissiniz. Eger kendinizi tanitmadan 1 mesaj daha atarsaniz, sizi siler banlarim. Mesaj sayiniz 5. 6 incisi sizin kendinizi tanitacak olmasi gerekiyor.
Bahri bey kendisini tanıtmadı. Affına sığınarak Bahri beyin ağzından bir iki cümleyle kendisini tanıtmak ta bize düştü."Merhaba ben Bahri Taşalan. Bakmayın şimdi kendimi tanıtıyorum ama bir iki saymaya kalmaz hepiniz adımı ezberleyeceksiniz. Sabahleyin adımı sayıklayarak uyanacaksınız. Ben şu an üyeyim. Ama yarın bu forumun başbakanı olacağım. Sonra cumhurbaşkanı da olacağım. Yaşım başım müsait. Kelli felli adamım. Foruma RTÜK tadında bir denetim getireceğim, anlamayanı götüreceğim. Ama önce düşmanımı tanımalıyım. Boyunun posunun ölçüsünü, kg cinsinden olmasada platformdaki ağırlığını ölçmeliyim.Forumdaki kullarımın gözlerinden öperim."Şaka bir yana Allah moderatörlerimize sabır, forumada demokratik, ölçülü bir ortam versin. Ben önceki tartışmalarda açıkladığım düşüncelerimi de aynen tekrar ediyorum. [/quote]Bu tanıtmaya bakılırsa forumumuzdan 1 kişi daha eksilecek (forumumuzda düşmanmı var? )