0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim araçtaki 165 lik yav çok ufak geliyor bana eskiyince çaresine bakacam [/quote]Fabrika ölçüsü mü 165?
benim araçtaki 165 lik yav çok ufak geliyor bana eskiyince çaresine bakacam [/quote]Aracınız avatarınızda ki araç mı? Eğer öyleyse bir yanlışlık olmalı. OBu kasalarda 1.6 motorlularda 185 tabanlı 1.4 motorlularda ise 175 tabanlı lastik kullanılıyor. Ya lastik ebatı aklınızda yanlış kaldı yada orjinalinden daha küçük tabanlı lastik takılmış alındıktan sonra. Ben ilk sizde duydum öyle bir ebatı corollada.
Aracınız avatarınızda ki araç mı? Eğer öyleyse bir yanlışlık olmalı. OBu kasalarda 1.6 motorlularda 185 tabanlı 1.4 motorlularda ise 175 tabanlı lastik kullanılıyor. Ya lastik ebatı aklınızda yanlış kaldı yada orjinalinden daha küçük tabanlı lastik takılmış alındıktan sonra. Ben ilk sizde duydum öyle bir ebatı corollada.[/quote]evet avatardaki arac 1.4 vvti üstünde aldığımda 165 lik vardı bende diğer toyotalara baktım genelde 175 bana basta ufak gelmişti zaten lastıkler eskisin hemen değiştireceğim ALINTIFabrika ölçüsü mü 165? [/quote] hayır ikinci el aldım aldığımda üstünde vardı[quote=demir_mert]1.4 lerin 175, 1.6 ların 185 ebatındadır. 165 çok ama çok ufak...[/quote] bende öyle düşünmüştüm