Gönderen Konu: Toyota'nın Altın Çocuğu Auris Yeni İmajı İle İçerde...!  (Okunma sayısı 1565 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Shooting Star
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Gelceğinden kimsenin haberi olmayan Auris yeni imajı ile 2 yılın yorgunlugunu baya bir atmış.Araçta yeni gelen bir çok özelliğin yanı sıra göresel olarakta bir çok değişiklik var.Bunlardan göze çarpanlar çift renkli stop lambaları,yeni panjur,ayna da ki sinyal lambaları ve farlar.Aracın içine baktığımızda ise ilk göze çarpan direksiyon simidi olmuş bence çok daha sportif ve malzeme kalitesi bir o kadar arttırılmış.Diğer bir özellik ise optiron gösterge paneli beyaz ve sarı tonları bir arada kullanılması olmuş.Ayrıca artık mp3 playerdaki ,telefondaki ve flash bellekteki müzikleri arcımızda dinleyebilmemiz.Bunun yanında aynalar elektirikli ısıtmalı ve elektirikli olarak kapanabiliyor.Altın çocukta artık tork bakımından daha güçlü bir motor görev yaparken buna otomatik ve 6 ileri manuel şanzıman eşlik ediyor.İşte Yeni Aurisin kameraya verdiği pozlar biraz kirli ama bir o kadar da heyeca verici.Not:Alıntı değildir kendi emeğimdir. :alkis: :alkis: :alkis:

ηєƒєѕ αℓмαк ∂єğιℓ∂ιя уαşαмαк !..
      5^ภ ๒เttเğเ אєг๔є 6 ๒คşlคг
              รђ๏๏tเภﻮ รtคг ©

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 421000
  • Model Yılı: '05
  • 180 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
direksiyonu honda çakması olmuş :D
2005 corolla 1.6 hb a/t
2002 corolla 2.0 d4d (Dsport)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
bana bi tuaf geldi nedense :(
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • COROLLA TERRA 1.6 A/T 2006
  • 18 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
ön ızgara gayet hoş olmuş bence...
2006 corolla terra A/T "SAÇ TAVINI BULUR HAMUR BİTER, EV DÜZENİNİ BULUR ÖMÜR BİTER"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
biraz e12 hatchback lere benzetmişler gibi geldi bana.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
banada öyl geldi özellikle arka farlar fakat araç şahaneymiş
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
önden bakılınca prius a benzettım.arac cıkalı cok oldu bıldıgım kadarıyla..
corolla comfort D4D 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
biraz e12 hatchback lere benzetmişler gibi geldi bana.

zaten yenı auris 'i guzel yapanda bu olmus :) bu sefer basarmıslar gercekten yenı kasa corollayı merak ediyorum ben yakında onda'da makyaj yaparlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Klasik toyota makyajlaması..Önceki kasa E12 corolla hb ile sonra makyajlanan E12 corolla hb facelift arasındaki bariz farklar ön panjur ve arka tamponun daki farklılardı.Aynı farklılıklar burda da devam ediyor.Bu haliyle eskisinden daha başarılı.Ancak ön panjuru ben eskisini tercih ederdim şahsen.Aurislerde en sevmediğim yanı iç  deki el freni dizaynıydı.Herhalde bu makyajda elfreni de yeniden konumlandırılmışDireksiyonu avensisten almışa benziyor.
Bu sınıfta rakipleri karşısında  golfe göre biraz fiyat avantajı var ancak gene toyota oldugu için satılırsa satılır.Benim Tercihim kesinlikle auris olmazdı.Yeni opel astra daha güçlü aurisin karşısında..Yeni opel astra veya golf VI tercihimdir.
2011 d4d Corolla