Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Aralık 07, 2025, 16:48:28
Lütfen başlıklarda da
BÜYÜK HARF
kullanmayalım!
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»
Sohbet - Otomobil Dışı
»
Konu:
H sınıfı Ehliyet..
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Gönderen
Konu: H sınıfı Ehliyet.. (Okunma sayısı 1031 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
H sınıfı Ehliyet..
«
:
Mart 01, 2010, 17:57:47 »
Bnm %96 ozurluluk raporum var.H sınıfı ehlıyet almaya gıtmıstk.%70-75 ustune verılmıyormus.Ole anayasa var dedı surucu kursu.Doktor heyetı onay verırse anca biz verırız dedı.Özel dızayn araba bana olurmu acaba.Benım alma sansım yokmu abıler.Onu sorucaktım.Bılgınız varmı acaba.
Toyota Club Türkiye
H sınıfı Ehliyet..
«
:
Mart 01, 2010, 17:57:47 »
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Araç: Corolla
Kan Grubu: A+
3 kere teşekkür edildi
Ynt: H sınıfı Ehliyet..
«
Yanıtla #1 :
Mart 02, 2010, 14:01:17 »
%90 nı geçen özürlülük durumunun nörolojik bozukluğu da kapsadığı için pek şansınızın olduğunu tahmin etmiyorum.Ancak aşağıdaki link'ten detaylı bilgiyi alabilirsiniz.
http://rega.basbakanlik.gov.tr/eskiler/2006/09/20060926-6.htm
98 Corolla 1.6 GLI Special
Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #2 :
Mart 02, 2010, 14:29:12 »
pekı kemal abı benım kas hastalıgım ılerlıyor gun gectkce bn bu %96 ozurlugumu dusurtemezmıyım yuzde %88 e felan ozel hasteneye gıtsem para verıpte "özel tertibatlı araç kullanabilir" rapora yazdıramazmıyım acaba
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
3 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #3 :
Mart 02, 2010, 15:04:36 »
Önce çok geçmiş olsun. Hastalığınızın tıbbi detayını bilemiyorum. Ancak Raporda yazılacak özürlülük oranının tespiti, ilgili branş hekimlerine ait olduğundan bu konuda bir şey söylemem doğru olmaz. Siz yine de etik kuralların haricinde bir yolu denemeyin.Günlerin ne getireceği belli olmaz. Bakarsınız hastalığınız düzelme yönüne gider. Biraz sabredin ve moralinizi bozmayın.
Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #4 :
Mart 02, 2010, 18:52:37 »
kemal abı keske duzelsede duzelme umudu yok kronık kas hastasıyım ben kalıcı ve ılerlıyor gun gectıkce ben daha ılerlemeden yataga dusmeden araba sureyım dedım zaten suruyorumda bı ehlıyetım olsn h sınıfı rahatcana kullanayım dedım sağol kemal abı bılgılendırdıgın ıcın
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
3 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #5 :
Mart 02, 2010, 20:15:39 »
İsmail hiç umudunu yitirme. Tıpta her gün yeni gelişmeler oluyor. Bu konuda çalışmalar yapıldığını duymuştum. Genç olmanın da büyük avantajı var. İnşallah sıhhat ve isteklerine kavuşursun.
''Mme Jeanne Roland''
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
__DEVLET BABADA MÜHENDİZZ TOYOTACI__
Kan Grubu: 0+
«
Yanıtla #6 :
Mart 02, 2010, 20:32:58 »
Umarım iyi olursun İsmail.Allah yardımcın olsun.Hergün yatmadan önce duanı et inşallah er ya da geç bir çare bulunur.Biliyorum demesi kolay ama yeterki moralini bozma.
a_m_k 2009 model, siyah, benzinli, COMFORT 1.6 motor, M/M ve tabiki COROLLA
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #7 :
Mart 02, 2010, 21:18:57 »
ihsalllah abılerım saolun yha benım tek ıstedıgım suan ehlıyet veya ozel dızaynlı araba artık hangısı olursa olsun ama galba braz zor gıbı
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
TODAY TOMORROW TOYOTA
Kan Grubu: AB+
Model Yılı: '95
10 kere teşekkür etti
16 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #8 :
Mart 02, 2010, 21:27:02 »
İsmail inşaallah en kısa zamanda ehliyetine kavuşursun
1995 Corolla 1.6 16v 114 hp xei a/c zavoli sıralı lpg ~ N A M-I D İ Ğ E R E F S A N E ~
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #9 :
Mart 02, 2010, 22:27:51 »
ihsallah mustafa abı
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
«
Yanıtla #10 :
Mart 02, 2010, 22:34:32 »
İsmail kerdeşim öncelikle rabbim sana şifa versin.
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #11 :
Mart 02, 2010, 22:54:48 »
amin ahmet abı saolasın
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
2 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #12 :
Mart 03, 2010, 00:19:34 »
ismail inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun, inşallah H ehliyet almana gerek bile kalmaz B alırsın. hastalığının durumunu bilmiyorum. ama kaslarında kontrolsüz kasılma falan varsa iyileşene kadar lütfen trafiğe çıkma. ne kendi hayatını nede diğer insanların hayatını tehlikeye atma. şifa Allahtandır, Allah şifa versin kardeşim.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna 2011 1.6 comfort corolla...
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #13 :
Mart 03, 2010, 00:38:12 »
murat abı saolasın..doru dıosun zaten gıdersem artık babam yanımda oluyorr surerkene tek salmıyorr..ama arkadaslar felan suruyor ıcım gıdıyor dıorum kanserın caresı bulundu kndı kendıme dıorum bnm hastalıgımın nıe caresı yok..Kafayı yıcem kucuklugumden berı araba hastasıyım hep dıodum 18 yasımı doldurunca H sınıfı verırler 18 olduk demezlermı sn alamassın yuzde 96 dıe kas hastası olanlara herkese vermıyolarmıs galba..Bı kac yere daha sorucazz bakalım onlarda aynı derlerse alamassn derlerse..Babama dıorum keske caresı olsa dıe oda dıor oğlum caresı varda bnmı engel oluyorum amelıyat gıbı bsy olsa borc harc bulurum gene snn ıyılesmenı saglarım dıor oda haklı elınden gelen bsy yok bnde bole oldukca kfayı yıcem vallahi..
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
2 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #14 :
Mart 05, 2010, 14:45:37 »
anlıyorum seni güzel kardeşim, babanı da çok iyi anlıyorum. senin iyileşmen için kendi canını feda etmesi gerekiyorsa inanki feda eder senin için. sen yine de hayata küsme, herşey araba kullanmak değil. daha önce de dediğim gibi şifa Allah'tandır. Allah şifa versin...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna 2011 1.6 comfort corolla...
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»
Sohbet - Otomobil Dışı
»
Konu: