0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok bilgili sayılmam ama aracınızda bir adet motor olduğunu biliyorum ( hibrit bir otoda 2 motor mevcuttur elektrik ve fosil yakıt motoru -fosil yakıt motoru ise benzin ve dizel motor olarak ikiye ayrılır- mevcuttur ) o da doğal üretimli olan motor .....bu motor gaz ve benzinde çalışır...gaz motoru diye bir motor varmı ki sizin böyle bir sorununuz ortaya çıkıyor???motor yakma sorununa gelince bu konu arabanın ölmesi kullanılamaz hale gelmesi olarak biliyorum.......yani 1 ayda iki defa demek sizin 1 ayda aracınızın değeri kadar masraf olması demek oluyor zannımca.....kısacası ben bu sorulardan bir tek cevap çıkarabiliyorum .......Lpg firmanızla bir görüşün bence temel sorun lpg dir herhalde .......((((. ..umarım bu soruyu cevaplamış olmakla yüzyılın sazanı seçilmem. ..))))
mehmet kardeş, ben aklıma geleni söyledim. başka ne olabilir bilmiyorum. ama aracınız gaza geçtiği halde, pompa çalışıyor, ve de benzin hiç eksilmiyorsa, önü tıkalı bir boruya su pompalayan bir motor durumundadır ve bir zaman sonra zorlanmadan dolayı yanması normaldir. teknik meselesini pek bilmem ama, aracın gaza geçmesi sırasında benzini kesen ve de benzin pompasını durduran bir cihaz (ya da devre-sensör) olması gerekir. bu cihazda sorun olması mümkün. kafam bu kadar basıyor, başka arkadaşlar umarım sorununa çare olabilecek bir çözüm biliyorlardır.