0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle aramıza hoşgediniz Caner bey.kendinizi biraz tanıtırmısınız? Burası bilgi alıp kaçılacak bir yer değil. Dikkat ederseniz herkez burda abi kardeş gibidir.
Sanırım aradığınız bu model.ebay'da bulabilirsiniz. Ben bu resmi autodvdgps.com adresinden aldım. Bunun fiyatı 440dolar. Turkiyeye gönderiyorlar. Gümrüğe takılmaz veya en fazla %10 vergisi olur.Aracınızda orijinal ses sistemi varsa ve memnunsanız sırf GPS için böyle bir cihaza gerek yok. İlk başta ben de Auris için alayım dedim. Üzerinden çıkacak ses sistemini satmak mümkün görünmüyor. Üstelik çok da kaliteli ses veriyor. Portatif 5" navigasyon alıp kullanabilirsiniz.
merhaba caner bey.. hemşehriliyiz bu arada aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız yolculuklar.. aracınız gördüğüm kadarıyla metalik gri.. bendede aynı renk avensis var. navigasyon için duyduğum kadarıyla birkaç ay içinde opsiyonel olarak takılacak.. toplam maliyeti içinde 1500 tl civarı olduğunu duydum ama bu konuda çok emin değilim.. sabırsızlıkla bekliyorum
caner bey ben doğma büyüme edirneleyim toyota kaleyi bilirim tabi bizim efsane corolla hep oraya gitti bakım için bu arada büyük geçmiş olsun yeni avensislemi kaza yaptınız
arkadaşlar yeni avensis için gps navigasyon teyp var mı?fiyatı nedir acaba?araştırma yaptığımda bazı yabancı sitelerde yeni avensislerin içinde bu şekilde teyp buluyor.fakat bizim ülkedekilerde hep standart teyp..sanırım opsiyonel olarak takılıyo..orjinal fiyatı hakkında bilgi edinmek istiyorum.eğer ki site adresi fiyat bilgisi alabileceğim bi yer varsa yardım ederseniz sevinirim....http://cgi.ebay.com/TOYOTA-GPS-NAVIGATION-KLUGER-LANDCRUISER-TARAGO-AVENSIS-/250645234755?cmd=ViewItem&pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item3a5b9ec443