Gönderen Konu: yeni kasa avensis gps navigasyon yardım?  (Okunma sayısı 10243 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
yeni kasa avensis gps navigasyon yardım?
« : Mart 01, 2010, 01:49:31 »
arkadaşlar yeni avensis için gps navigasyon teyp var mı?fiyatı nedir acaba?araştırma yaptığımda bazı yabancı sitelerde yeni avensislerin içinde bu şekilde teyp buluyor.fakat bizim ülkedekilerde hep standart teyp..sanırım opsiyonel olarak takılıyo..orjinal fiyatı hakkında bilgi edinmek istiyorum.eğer ki site adresi fiyat bilgisi alabileceğim bi yer varsa yardım ederseniz sevinirim....

Toyota Club Türkiye

yeni kasa avensis gps navigasyon yardım?
« : Mart 01, 2010, 01:49:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • __DEVLET BABADA MÜHENDİZZ TOYOTACI__
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: yeni kasa avensis gps navigasyon yardım?
« Yanıtla #1 : Mart 01, 2010, 02:07:34 »
Öncelikle aramıza hoşgediniz Caner bey.kendinizi biraz tanıtırmısınız? Burası bilgi alıp kaçılacak bir yer değil. Dikkat ederseniz herkez burda abi kardeş gibidir.
a_m_k        2009 model, siyah, benzinli, COMFORT  1.6 motor, M/M ve tabiki COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 01, 2010, 08:20:18 »
Öncelikle aramıza hoşgediniz Caner bey.kendinizi biraz tanıtırmısınız? Burası bilgi alıp kaçılacak bir yer değil. Dikkat ederseniz herkez burda abi kardeş gibidir.
+1
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Mart 03, 2010, 01:45:12 »
merhaba arkadaşlar..yeni kasa 2010 model toyota avensis almayı düşünüyoruz..tabi ilk önce elimizdeki ford focus u elden çıkarmak gerekiyor.. :) edirnede yaşıyorum..23 yaşımdayım..geçenlerde araştırma yaptık biraz hangi araba diye baktık ki avensiste karar kıldık.yakıt bakımından fazla yakar dediler yaptığım araştırmalarda eski kasalar yeni kasaya göre daha fazla yakıo sanırım...ve bu navigasyon teyp kafama takıldı..avensise bunu koymamaları eksiklik gibime geldi..d segmentinde fiyat bakımından avensisi bütçemize uygun gördük..bunun haricinde eksiklik olarak 1.6 elegant modeline xenon takmamışlar..şimdide arkadaşların açtığı bu konulardaki görüşlerini okuyordum..en iyisi nedir?toyota orjinal xenon u ne markadır ne güçlüktedir görüntüsü nedir die araştırma yapıyorum..navigasyon teyp+xenon ve bi kaç ay içinde orjinal bagaj spoylerı yan maşpiyeller arka çift eksos tampon ve ön tamponda eklenince sanırım süper bi görüntü kazanıcak..sizce?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Mart 05, 2010, 19:07:36 »
kimse birşey yazmamış :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Mart 10, 2010, 23:06:46 »
hala kimse birşey demiş arkadaş bi bilginiz yok mu bu konuda?bu arada yeni kasa avensis'ime kavuştum bugün....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mart 17, 2010, 23:28:00 »
??????????

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 30, 2010, 21:34:29 »
merhaba caner bey.. hemşehriliyiz bu arada aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız yolculuklar.. aracınız gördüğüm kadarıyla metalik gri.. bendede aynı renk avensis var. navigasyon için duyduğum kadarıyla birkaç ay içinde opsiyonel olarak takılacak.. toplam maliyeti içinde 1500 tl civarı olduğunu duydum ama bu konuda çok emin değilim.. sabırsızlıkla bekliyorum :)
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 31, 2010, 08:20:34 »
Arkadaşlar, Navigasyon'a bu kadar para verilmez. Ben Çin'den getirttim, 150 TL'ye 4-5 aydır kullanıyorum. Türkiye'de de 200-300 TL'ye bulabilirsiniz. Navigasyon dediğiniz 2-3 ayda bir gerek duyabileceğiniz birşey. Hele bir de küçük şehirde oturuyorsanız, o kadar da kullanmazsanız. Orjinal olsun diye sakın o kadar paralar vermeyin. Piyasadan alın bir tane Navigasyon cihazı, gerekli olunca çıkartır kullanırsınız. Hatta navigasyonlu cep telefonları yaygınlaşıyor.
2009 TOYOTA COROLLA, D-4D
1.6 Comfort Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 64 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 14, 2010, 19:05:54 »

Sanırım aradığınız bu model.

ebay'da bulabilirsiniz. Ben bu resmi autodvdgps.com adresinden aldım. Bunun fiyatı 440dolar. Turkiyeye gönderiyorlar. Gümrüğe takılmaz veya en fazla %10 vergisi olur.

Aracınızda orijinal ses sistemi varsa ve memnunsanız sırf GPS için böyle bir cihaza gerek yok. İlk başta ben de Auris için alayım dedim. Üzerinden çıkacak ses sistemini satmak mümkün görünmüyor. Üstelik çok da kaliteli ses veriyor. Portatif 5" navigasyon alıp kullanabilirsiniz.
Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Nisan 27, 2010, 01:11:38 »

Sanırım aradığınız bu model.

ebay'da bulabilirsiniz. Ben bu resmi autodvdgps.com adresinden aldım. Bunun fiyatı 440dolar. Turkiyeye gönderiyorlar. Gümrüğe takılmaz veya en fazla %10 vergisi olur.

Aracınızda orijinal ses sistemi varsa ve memnunsanız sırf GPS için böyle bir cihaza gerek yok. İlk başta ben de Auris için alayım dedim. Üzerinden çıkacak ses sistemini satmak mümkün görünmüyor. Üstelik çok da kaliteli ses veriyor. Portatif 5" navigasyon alıp kullanabilirsiniz.

bunlara ben baktım bu eski kasa için bizim kasalara değil bunlar ayrıca çokta kalitesiz..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Nisan 27, 2010, 01:16:20 »
merhaba caner bey.. hemşehriliyiz bu arada aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız yolculuklar.. aracınız gördüğüm kadarıyla metalik gri.. bendede aynı renk avensis var. navigasyon için duyduğum kadarıyla birkaç ay içinde opsiyonel olarak takılacak.. toplam maliyeti içinde 1500 tl civarı olduğunu duydum ama bu konuda çok emin değilim.. sabırsızlıkla bekliyorum :)

merhabalar...hemşeriysek toyota kale'yi bilirsin :) orda denilene göre orjinal olarak fiyatı 3000civarı vardır dediler...ama ben daha da araştırdım olayı..bulgaristanda okuyan bi arkadaşım var..o toyota bayisine gidip sormuş bulgaristanda orjinal 1000ile 1500 leva arası demişler..bu kataloglarda gördüğümüzün aynısı.orjinali yani..olursa o şekilde getirtip..serviste taktırmayı düşünüyorum..tabii bizim araba servisten bi çıksın..kazasız belasız derken kaza yaptık:S şu an perte çıkar mı çıkmaz mı olayları var bakalım ilerki günlerde bakıcaz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 27, 2010, 20:13:37 »
caner bey ben doğma büyüme edirneleyim :) toyota kaleyi bilirim tabi bizim efsane corolla hep oraya gitti bakım için :) bu arada büyük geçmiş olsun yeni avensislemi kaza yaptınız :(
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Nisan 27, 2010, 20:15:59 »
caner bey ben doğma büyüme edirneleyim :) toyota kaleyi bilirim tabi bizim efsane corolla hep oraya gitti bakım için :) bu arada büyük geçmiş olsun yeni avensislemi kaza yaptınız :(

evet yeni avensis ile kaza yaptım araç pert olmadı.. :( ona üzüldüm.. pert olsaydı iyiydi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Nisan 27, 2010, 20:18:04 »

burda kazalı halini görebilirsin     

http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/hava-yastiklarinin-acilmamasi!!/msg264387/?topicseen#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Nisan 27, 2010, 20:19:58 »
konularda hava yastıklarının açılmaması diye aratırsanızda görürsünüz :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • .
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Haziran 06, 2010, 22:59:12 »
arkadaşlar yeni avensis için gps navigasyon teyp var mı?fiyatı nedir acaba?araştırma yaptığımda bazı yabancı sitelerde yeni avensislerin içinde bu şekilde teyp buluyor.fakat bizim ülkedekilerde hep standart teyp..sanırım opsiyonel olarak takılıyo..orjinal fiyatı hakkında bilgi edinmek istiyorum.eğer ki site adresi fiyat bilgisi alabileceğim bi yer varsa yardım ederseniz sevinirim....

http://cgi.ebay.com/TOYOTA-GPS-NAVIGATION-KLUGER-LANDCRUISER-TARAGO-AVENSIS-/250645234755?cmd=ViewItem&pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item3a5b9ec443

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #17 : Haziran 19, 2010, 00:48:08 »
arkadaşlar merhaba,

araçlarınızda sorun varmı acaba.
2009 avensis

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 5600
  • Model Yılı: '17
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Ocak 06, 2011, 22:41:24 »
selam.arkadaşlar konuyla ilgili bir gelişme varmı.bende avensis aldım ve araştırmaya başladım.
2017 platinyum Verso premium.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Avensis Elegant 2010
    • Ant
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #19 : Şubat 12, 2011, 23:32:25 »
Evet ..Beklenen Avensis 2010-2011 kasalar için GPS Navigasyonlar NAVITECH firması tarafından getiriliyor.Bu Hafta sordum ve 10 gün içersisnde Türkiyede olacak dediler.İlgili arkadaşlara duyurulur.
Blackk