0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
..Helal olsun abi en güzelini yapıyon.Abi bişwey sorcam memur maaşıyla gidip dönebilirmiyim Abi ben futbolcularada değil de sahne arkasını inceledim biraz.
biz gidelim hastanelerde sertifika almak için çalışalım uğraşalım millet dubailerde gezsin tozsun...
Lincoln limuzin'e kaç paraya cam filmi çekiyorlardır acaba Yada oto yıkama da hangi kategoriye giriyordur
Umut Çelikel ve Hande Bayram; İkinizde yurt dışına bizlerin iyiliği için gittiniz,gördünüz,fotoladınız ve geldiniz.Aynı sektörde ve insanlığın yararı çalışan iki insan...lütfen birbiriniz ile iyi geçinin Biriniz bizleri muayene edip diğeride muayene sonrası ortaya çıkan röntgen için gerekli olan makinayı temin ediyorsunuz..Lütfen..... )))))))))))))))))))))))))))
cam filmini bilmiyorum ama oto yıkamada yalama kategorisine giriyordur. sahibi yalamanın karşılığını verir heralde artık fazlasıyla...
ben olmasam o bir hiç....
arkadaş.. umutla uğraşma aliyle uğraşma ahmetle uğraşma böyle hayat çekilir mi yahu??
(yalnız size takılan olunca Antalya'lara kadar gidip far kırma tehtidinde de bulunabiliyorsunuz )