Gönderen Konu: 2008 d-4d Corolla müthiş yol tutuş ve araçtan memnuniyet.  (Okunma sayısı 838 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
Arabamdan çok memnunum,iyiki almışım,her yönüyle,kral araba.Üretenleri kutluyorum.Virajlarda müthiş.Adeta yola yapışıyor.20 yıllık şöförüm.İyi ki bu aracı almışım.Tavsiye ederim.Rahatlık,güç,konfor hepsi var.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: 2008 d-4d Corolla müthiş yol tutuş ve araçtan memnuniyet.
« Yanıtla #1 : Mart 01, 2010, 00:04:05 »
Hakaan abi h.gin.Sanki birilerine nispet ediyormus veya kızmış gibisin.Nerdeyse yaşımız kadar şöförsün aracımdan memnunum diyon.Baz arkadaşlarda yolda şeritte tutamıyorum.150 km ile virajlara giremiyorum demiş daha 19 yaşında küçük bir kardeşimiz...H.gin usta toyotacı
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #2 : Mart 01, 2010, 00:14:38 »
Hakan Beyin tecrübelerine tabi ki saygılıyım, biraz rahatsız olmuş galiba aracımızdaki memnuniyetsizliğimizden. Ancak bundan asıl rahatsız olan 65 yaşındaki 45 yıldır ehliyeti olan ve araba kullanmaktan büyül zevk alan babam, sadece benim fikrim değil yani bu...19 yaşındayım sizinle kendimi karşılaştıramam, farkındayım bunun
2008 Corolla D4D MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 01, 2010, 00:19:30 »
Mehmet 150 ile uzun viraj diye tabir ettiğin virajlara girmeye çalışmakla hem kendin ve karşıdan gelen araçların sürüş güvenliklerini tehlikeye atıyorsun.Yaşın büyüdükçe bazı şeyleri ögreneceksin bunun içinde zaman gerekli sabır gerekli..Herkes istediğini söyleyebilir buna alınmak gerekmiyor.Sana göre kötüdür bana göre iyi demi.. !!! !!! !!!
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #4 : Mart 01, 2010, 00:28:43 »
Uzun virajdan kastım son zamanlarda yapılan "duble yol" diye tabir edilen yollardaki bir virajdı.. Otobanlarda da virajlar vardır bilirsiniz ama yüksek hızlarda da alınabilecek bir eğime ve dönüş açısına sahiptir, böyle bir yoldu, yoksa tehlikeli bir işe kalkışmak ya da trafiğe açık yollarda riskli hareketler yapma meraklısı değilim, insanları hıza özendirmeye çalışma gibi bir amacım da yok, görüşümü bildirmek istedim sadece... Forumda konuşarak anlatamıyorum derdimi, keşke tatbik etme imkanımız olsaydı. Neyse fazla uzatmayayım en iyisi, benim çıkmam lazım şu an. Kaçıyor gibi olmaz inşallah, herkese iyi foumlar, iyi geceler.
2008 Corolla D4D MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 01, 2010, 01:18:20 »
Mehmet kardeşim o hızla viraja girmek istiyorsan bence aile arabası yerine spor bi araba al kalın lastikleri olan taş gibi amörtisörleri olan 4 çeker feln bence o zaman tatmin olursunz baba oğul .. benim tavsiyem bu
JA 8668