Gönderen Konu: Ttnet Fiyatları Indirdi...  (Okunma sayısı 1611 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Ttnet Fiyatları Indirdi...
« : Mart 09, 2007, 16:54:33 »
ADSL satış hizmetlerini yürütmek üzere Türk Telekom'un bir iştiraki olarak kurulan TT Net AŞ, ADSL tarifelerinde indirim yaptı.

TTnet'ten yapılan açıklamada, bundan önce Temmuz 2006'da ADSL fiyatlarını düşüren şirketin ilk bağlantıda bir defaya mahsus olarak ödedikleri 59 YTL'lik bağlantı ücretini 29 YTL'ye indirildiği kaydedildi.

1024 Kbps 3GB kotalı pakete sahip kullanıcıların kotasının 4 GB'ye yükseltildiği, aylık ücretlerin aynı kaldığı, 6 ve 9 GB kotalı paketlerde ise fiyat indirimi yapıldığı aktarılan açıklamada, 6 GB kotalı pakete sahip kullanıcıların yüzde 20'lik indirimle 49 YTL yerine 39 YTL, 9 GB kotalı pakete sahip kullanıcıların ise yüzde 29'luk indirimle 69 YTL yerine 49 YTL aylık ücret ödeyeceği bildirildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

“TTNet kotasız internet paketleri kullanıcıları için ise fiyatlarda yüzde 39'a varan indirimler sunuluyor. Buna göre 89 YTL olan 512 Kbps hızındaki paketin aylık ücreti 79 YTL'ye; 139 YTL olan 1024 Kbps hızındaki paketin aylık ücreti 99 YTL'ye ve 229 YTL olan 2048 Kbps hızındaki paketin aylık ücreti de 139 YTL'ye düşüyor. 256 Kbps hızındaki kotasız paketin aylık ücreti ise sabit kalıyor.”

Tarifelerin, Türk Telekom'un toptan ADSL tarifelerinde yaptığı düzenlemenin uygulanmaya başlayacağı, 1 Nisan 2007 tarihinden itibaren geçerli olacağı ve sonrasındaki dönem faturalarına yansıyacağı duyuruldu.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/teknonet/6093673.asp?m=1&gid=112&srid=3439&oid=2

Toyota Club Türkiye

« : Mart 09, 2007, 16:54:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.gencts.com
« Yanıtla #1 : Mart 09, 2007, 17:29:26 »
ben kablo internete gectikten sonra cok rahatladım ne diyim adsl beni cok sıkmıştı artık devamlı kopmalar falan kullanan arkadaslara kolay gelsin
Parola 61
Türk'lüğünden şeref duyan Sevdamın özü Özgürce dolaştığım sokaklarda aldığım her soluğun verdiği rahatlıktan iba

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Mart 09, 2007, 18:09:29 »
evet bu haber sevındırdı bıraz bızı.bu arada youtube artık acıldı....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 09, 2007, 18:09:38 »
1,5 yıl önce 256 kbps, 2 GB limitli için abone olmuştum. Bana fazlasıyla yetiyordu. Hala aynı parayı ödüyorum. Hızını 1024 kbps yaptılar, kotasını 4 GB'ye çıkardılar sırf indirim yapmamak için. "Hizmet kalitesini yükseltiyoruz" diyorlar ama bir yandan da "Biz geçmişte sizi çok fena halde kazıkladık." dediklerinin farkındalar mı acaba? Çok sinir oluyorum.
Folgsamkeit macht frei...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Mart 09, 2007, 18:22:52 »
TÜRK TELEKOM ALDATTI...
Tüketiciler Birliği Trabzon Şubesi Başkanı Saran yaptığı açıklamada, Türk Telekom’un şehir içi görüşme ücretlerine yüzde 25 zam, sabit ücretlere ise yüzde 50 dolayında zam yaptığını anımsatarak, tepkileri azaltmak için, ADSL ücretlerine indirim yapılmış gibi gösterildiğini kaydetti. Saran, ADSL abonelerinin yüzde 90’ının kullandığı 512 Kbit’lik sınırlı abonelik için, yüzde 2.4 gibi komik bir indirim yapıldığını söyledi. Büyük firmaların tercih ettiği, kullanıcısı az ve rekabetin yüksek olduğu dilimdeki indirimi tüm tarifelere yayılmış gibi gösterildiğini dile getiren Saran, gerçeklerin gizlendiğini ileri sürdü.

ADSL’DE İNDİRİM SÖZ KONUSU DEĞİL

Saran, ADSL’de herhangi bir indirimin söz konusu olmadığını, tüketicilerin yüzde 90’dan fazlasının gelecek ayki faturalarında bir değişiklik görmeyeceklerini ifade etti. Türk Telekom’un "pireyi deve" olarak göstermeye çalıştığını öne süren Saran, "Tekelci kasaba zihniyetiyle yönetilen Türk Telekom’un, kronikleşen bilgi kirliğinin itibarını da bitirdiğini" söyledi.

HER OKULA ADSL KAMPANYASI YALANDIR

Türkiye’nin yüzde 50’sinden fazla bir alanda, analog çevrimli santral kullanıldığını kaydeden Saran, bu nedenle tüketicilerin yarısına ADSL verilemediğini belirtti. Her Okula ADSL Kampanyası’nın büyük bir yalan olduğunu öne süren Saran, bu yalanın 2010’dan önce gerçekleşme imkanının olmadığı ifade etti. Saran, santrallerin sayısala dönüştürülmesi için hazırlık yapılmadığını belirterek, verilen sözlerin boş vaatlerden ibaret olduğunu savundu.

Küçük ilçe ve tüm kırsal kesimlerde, telefon görüşmelerinin dahi sağlıklı yapılamadığını kaydeden Saran, çevrilmeli internet bağlantısının bile büyük bir hayal olduğunu savundu. Saran, ADSL hayalleriyle Türkiye’nin, dünyanın en yüksek telefon ve internet faturalarıyla kandırılarak, dünyanın 50 yıl gerisinde yaşatıldığını söyledi.

http://www.zekirdek.com/?module=news&action=view&id=9915

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 09, 2007, 19:13:20 »
Bütün tarifelerde indirim var, ama benim kullandığımda yok... ne diyeyim yani.

Hem hala çok pahalı.

2048Kbps yaklaşık 60-65YTL olması lazım, dünya standartlarında olması için fiyatların.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #6 : Mart 12, 2007, 00:47:10 »
Ben asla indirdiğini ve de indireceğini sanmıyorum. Sadece indirmiş gözüküyorlar.
Bunlar hep bir strateji...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 12, 2007, 09:33:44 »
Ben de Türkiye'de tekel olsam aynı politikayı izlerdim. Adam tekel niye fiyat indirsin ki. Sonuçta bir şirket bu amacı para kazanmak.
Devletin bu işi tekellikten kurtarması lazım ver yetkiyi lisansı diğer telekom şirketlerine de. herkes kendi çıkışlarıyla adsl hizmeti verebilsin. gör bak bakalım nasıl iniyor fiyatlar.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
« Yanıtla #8 : Mart 12, 2007, 12:40:53 »
indirim felan yok sadece aldatmaca indirimi alanlar sadece sağlayıcılar yani süperonline mynet gibi sağlayuıcılar bize yok ne zaman var sağlayıcılar indirime gittiğinde telekomda açıklamasında indirim felan yapmayacağız diyor bilginize

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • carfreaksblog.blogspot.com
« Yanıtla #9 : Mart 12, 2007, 16:10:32 »
zaten en başında sektöründe tekel olan bir kurumun özelleştirilmesi yanlış bence...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
« Yanıtla #10 : Mart 13, 2007, 00:56:39 »
Alıntı yapılan: Ayberk Yılmaz
zaten en başında sektöründe tekel olan bir kurumun özelleştirilmesi yanlış bence...
[/quote]
yanlış veya doğru o artık bizi pek ilgilendirmiyor bizi ilgilendiren daha kaliteli hizmet vede daha ucuza hizmet ama şu anki durumda imkansız türkiyede yaklaşık 2,500,000 adsl abone var olduğu söyleniyor ama gel gör ki benim tahminime göre bu sayı 10,000,000 yakın eee adamlar da bunun farkında ne yapsın indirimde yapsan öyle indirim yapmasada öyle sonuçta aynen elektirik kaçakları gibi internet kaçaklarıda mevcut ülkemizde bir modem peşinde 10 kişi  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 13, 2007, 13:03:56 »
Son sözde indirimlerden sonra direk adslimi kapttırıp kabloya geçtim.
Kablo çok daha makul fiyatlarda şu an.
'06 D4d Toyota Corolla H/B