0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erdinç bey bende geçen cuma taktırmıştım zavoli sıralı sistem ama markadan çok ustanın iyi olması lazım
corolla bu yahu prinse ne gerek var Allah aşkına?Corolla derken küçümsemiyorum buna mazotla benzini karıştırıp bide 10 numarak yağ koysan deposuna yine gider. Sıralı değl düz taksan yine gider. atikerde gider prinste ama gidişinde ve sağlığında değişiklik olmayack. atiker sorunsuz 500.000 km gitse prins 850.000 km gider. Hem atikerin servisi çok yaygın anında bozuk parçayı değiştiriyorlar seni hiçbir şekilde mağdur bırakmıyorlar vs. vs..
Dogru söze diyecek bişey yok.corolla kullananlara prinse verecekleri paraya yazık..Ümitin dediği gibi atiker çok bile.Ben brc taktırdım.Keşke atiker olsaydı cebimde kalsaydı 600 tl.Atiker taktırıpda sorunsuz vbinenler var..Heleki prins e yazık o paraya arkadaşlar...Prins i daha üst sınıf V6 V8 Araçlara takıyorlar..altındaki araba 13 bin tl prins takacan 3000 tl gidecek.Mantıklı hiçbir yanı yok.
Arkadaşlar,Aracım 1996 Corolla XLİ klimalı üzerinde Tartarini marka tek nokta enjeksiyonlu kit var yakıt ve performans olarak çok memnunum fakat lpg ömrü 10 yılı doldurdugu için kit olarak değişmesi gerekiyor. Sizden yardım istediğim konu kit halinde tek nokta Atiker takılacak performans ve yakıt nasıl olur aynı sistem Atiker kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum ve projesiz olarak yaklaşık olarak kaç tl ye taktırırsam yanılmamış olurum.Saygılarımla.