Gönderen Konu: corolla 1.6 xei (AE101) hangi marka lpg sistemi ?  (Okunma sayısı 12391 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Efsane Limited
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
corolla 1.6 xei (AE101) hangi marka lpg sistemi ?
« : Şubat 28, 2010, 00:19:35 »
corolla 1.6 xei (AE101) hangi marka lpg sistemi tavsiye lütfen.

Aracımda daha önceki sahibi tarafından takılmış lpg sistemi var eski ve performansı düşük.

Aracıma uyacak en iyi performans ile en düşük yakıt tüketimi. hangi marka ???
Efsane Limited

Toyota Club Türkiye

corolla 1.6 xei (AE101) hangi marka lpg sistemi ?
« : Şubat 28, 2010, 00:19:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TODAY TOMORROW TOYOTA
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '95
  • 10 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Ynt: corolla 1.6 xei (AE101) hangi marka lpg sistemi ?
« Yanıtla #1 : Şubat 28, 2010, 00:31:30 »
Erdinç bey bende geçen cuma taktırmıştım zavoli sıralı sistem ama markadan çok ustanın iyi olması lazım
1995  Corolla  1.6 16v  114 hp  xei  a/c  zavoli sıralı lpg    ~ N A M-I   D İ Ğ E R   E F S A N E ~

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Efsane Limited
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 28, 2010, 14:08:48 »
Erdinç bey bende geçen cuma taktırmıştım zavoli sıralı sistem ama markadan çok ustanın iyi olması lazım

Mustafa bey ruhsata işletme masrafı hariç sistem kaç TL ye geldi .
Sistemden memnunmusunuz.Performans nasıl.Benzinli ile  lpg li sistem arasındaki performans ve yakıt farkı nasıl
Efsane Limited

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #3 : Mart 02, 2010, 22:59:36 »
erdinç bey brc lovato ve zavoli kesinlikle italyan takın derim çünkü enj. araclarda tüp sorunu çok oluyo buna şiddetle dikkat edin birde piyasadaki sahte olan markalara aman dikket edin derim
çıkarım seninle her yola..........

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 13, 2010, 10:41:43 »
biz lavota taktırdık cok memnunuz hiçbir sorun yok gaz 1.91 ken 160 lira yakıo 100 km hızda efsane :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 13, 2010, 11:11:42 »
Bütçeniz yeterse zavoli derim fakat sonrasında şiddetle atiker tavsiye ediyorum. Fakat herşeyden önemlisi takan ustanın işçiliği.

Benim ustamın yeri G.O.Paşa'da isterseniz size bu konuda zevkle yardımcı olabilirim çünkü fırumdan bir ağabeyim Uğur GÜRBÜZ'e de bu şekilde yardımcı olmuştum. Onuda ustama götürdüm şuan şikayeti yok. Tek sıkıntısı simit taktırdığı için göstergenin çok doğru çalışmaması olmuş. Şuan ekonomisinden ve performansından memnun olması lazım. Kendilerinden bilgi alabilirsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 13, 2010, 17:33:32 »
aracınız enjeksiyonlu ise ve uzun süre kullanacaksanız prins derim piyasadaki en kaliteli sıralı sistemlerden ama fiyatı tuzlu :/ ...
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 14, 2010, 00:23:13 »
corolla bu yahu prinse ne gerek var Allah aşkına?

Corolla derken küçümsemiyorum buna mazotla benzini karıştırıp bide 10 numarak yağ koysan deposuna yine gider. Sıralı değl düz taksan yine gider. atikerde gider prinste ama gidişinde ve sağlığında değişiklik olmayack. atiker sorunsuz 500.000 km gitse prins 850.000 km gider. Hem atikerin servisi çok yaygın anında bozuk parçayı değiştiriyorlar seni hiçbir şekilde mağdur bırakmıyorlar vs. vs..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 14, 2010, 01:12:55 »
Alternatife kalmış birşey  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 14, 2010, 01:26:25 »
corolla bu yahu prinse ne gerek var Allah aşkına?

Corolla derken küçümsemiyorum buna mazotla benzini karıştırıp bide 10 numarak yağ koysan deposuna yine gider. Sıralı değl düz taksan yine gider. atikerde gider prinste ama gidişinde ve sağlığında değişiklik olmayack. atiker sorunsuz 500.000 km gitse prins 850.000 km gider. Hem atikerin servisi çok yaygın anında bozuk parçayı değiştiriyorlar seni hiçbir şekilde mağdur bırakmıyorlar vs. vs..
Dogru söze diyecek bişey yok.corolla kullananlara prinse verecekleri paraya yazık..Ümitin dediği gibi atiker çok bile.Ben brc taktırdım.Keşke atiker olsaydı cebimde kalsaydı 600 tl.Atiker taktırıpda sorunsuz vbinenler var..Heleki prins e yazık o paraya arkadaşlar...Prins i daha üst sınıf V6 V8 Araçlara takıyorlar..altındaki araba  13 bin tl prins takacan 3000 tl gidecek.Mantıklı hiçbir yanı yok.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 14, 2010, 01:36:01 »
Dogru söze diyecek bişey yok.corolla kullananlara prinse verecekleri paraya yazık..Ümitin dediği gibi atiker çok bile.Ben brc taktırdım.Keşke atiker olsaydı cebimde kalsaydı 600 tl.Atiker taktırıpda sorunsuz vbinenler var..Heleki prins e yazık o paraya arkadaşlar...Prins i daha üst sınıf V6 V8 Araçlara takıyorlar..altındaki araba  13 bin tl prins takacan 3000 tl gidecek.Mantıklı hiçbir yanı yok.

şimdi bir aracı 3 sene kullanıp satmak var bir de 10 sene 15 sene gittiği kadar kullanmak var ... zaten illa prins alınsın başkası kurtarmaz gibi bir iddaam yok ama uzun süreli kullanımda kalitesinden dolayı alternatiftir diyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Mart 14, 2010, 01:43:52 »
Günümüz şartlarında 10 15 sene aynı araca binen kullanıcı sayısı kaç kişi çıkar sence.Benim de ümit inde demek istediği corolla lar lpg ye en uygun motora sahip araçlar.buna atikerde taksan sorun çıkarmaz zavollide brc de tartarinide.Prins te taksan sorun cıkarmaz.Ama atikere 990 ödemek varken prinse niye 2500 tl ödeyesin.Ben brc taktırdım keşke atiker taktırsaydım diyorum:ETrafında forumda atiker taktırıp sorunsuz kullananlar fazla.Araban üst sınıf bir araç olur 1000 lira fazla olsun dersin oda imkanın dogrultusunda.Ama 12 13 bin tl lik bir araca ruhsatı lpg kiti muayanesi 3,000 tl yi bulacak bir lpg kiti ni takmanın bir mantığı yok.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mart 14, 2010, 01:56:45 »
bahsettiğim gibi bir alternatif sundum biz çok araç değiştiren bir aile değiliz bundan önceki arabamıza 12 sene bindik perte çıkmasaydı daha da binerdik bu açıdan bakarsak mantıklı geliyor bana ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #13 : Mart 14, 2010, 12:41:30 »
umıt kardesımın de soyledıgı gıbı,bundan 1 ay kadar once umıt ın ustasına 1000 tl ye ve 10 taksıtle,atıker marka sıralı gaz taktırdım,su an neden arabayı alır almaz taktırmamısım dıye kendıme soylenıyorum,performansında rampa harıc bır degısıklık yok,(o kadar da olsun) yakıt olarak ta %35 rahat farkettı,ortak kanı, 'markadan cok ustanın montajı' kısmına ben de sonuna kadar katılıyorum.artık gozum benzın gostergesıne takılmadan rahatlıkla ıstedıgım yere gıdebılıyorum,atıkerı tavsıye ederım.
oto hamam kadıköy. tüm toyotacı arkadaşlarımı beklerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla GLİ Special
  • Kilometre: 164000
  • Model Yılı: '98
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Eylül 21, 2010, 10:29:47 »
Arkadaşlar,
Aracım 1996 Corolla XLİ klimalı üzerinde Tartarini marka tek nokta enjeksiyonlu kit var yakıt ve performans olarak çok memnunum fakat lpg ömrü 10 yılı doldurdugu için kit olarak değişmesi gerekiyor. Sizden yardım istediğim konu kit halinde tek nokta Atiker takılacak performans ve yakıt nasıl olur aynı sistem Atiker kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum ve projesiz olarak yaklaşık olarak kaç tl ye taktırırsam yanılmamış olurum.Saygılarımla.
Toyota Corolla 1.6 GLİ Special G.Gri 1998

Ne Kadar Bilirsen Bil, Söylediklerin Karşındakinin Anlaya Bildiği Kadardır. HZ.MEVLANA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla GLİ Special
  • Kilometre: 164000
  • Model Yılı: '98
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Eylül 21, 2010, 20:52:28 »
Arkadaşlar,
Aracım 1996 Corolla XLİ klimalı üzerinde Tartarini marka tek nokta enjeksiyonlu kit var yakıt ve performans olarak çok memnunum fakat lpg ömrü 10 yılı doldurdugu için kit olarak değişmesi gerekiyor. Sizden yardım istediğim konu kit halinde tek nokta Atiker takılacak performans ve yakıt nasıl olur aynı sistem Atiker kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum ve projesiz olarak yaklaşık olarak kaç tl ye taktırırsam yanılmamış olurum.Saygılarımla.

Güncel
Toyota Corolla 1.6 GLİ Special G.Gri 1998

Ne Kadar Bilirsen Bil, Söylediklerin Karşındakinin Anlaya Bildiği Kadardır. HZ.MEVLANA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Eylül 21, 2010, 21:41:32 »
Hocam sana diyecekler brc taktır tartarini taktır lovato taktır..Hatta bazıları daha ileri gidipp kafan rahat olsun diye prins teleflex derse diyecek hiç bir lafım yok..Beyfendi brc tartarini veya lovato landi renzo 1,500 tl -1.750 tl arasındaki kitler muayanesi ruhsatı falan filan derken 2,000 lirayı bulur..Hele prins teleflex derseniz 3,000 lirayı bulur.
Aracınız 96 model piyasa değeride 50 milyar -100 milyarlık araba değil..Siz atiker takın rahat edersiniz..Ha yok 250 daha fazla verebilirim derseniz zavolli taktırın ama bu modle bu fiyatta ki araca öle 2 bin-3 binlik kitlere gerek yok...Atikeri 2009 corollaya takanda var 2004 2005 corollayada.Atiker kendini geliştirdi..
2011 d4d Corolla