0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bende 2005 yaris 1.0 var bugün araba ilk çalıştığında akü lambası sönmüyor fakat 10km ciwarında yol aldıktan sonra lamba sönüyor lamba söndükten sonra arabayı durduruyorum tekrar çalıştırıyorum lamba bu sefer normal olarak sönüyor arabayı tekrar durduruyorum bu sefer 30dk kadar beklediğimde tekar çalıştırdığımda yine lamba sönmüyor fakat akü sağlam acaba bir kısa devre veya kacak mı var diye düşünüyorum akü lambası yanık araba calışırken farları uzuna alıyorum ve fanı son kademeye alıp lambaları söndürüp yakıyorum fakat herhangi bir woltaj düşümü olmuyor yani fan devri sesinde değişim olmuyorbir dip not: bundan 3 ay önce orjinal 45 Amperlik kuru akü buhar atarak ısındı we bombe yaptı pis pis koktu ve akü marş bile basmaz hale geldi uzun yoldaydım ve elektrikciye zor attım kendimi akü patlamak üzereymiş neyse yukarıdaki arıza ile bir ilgisi warmı diye bilemiyorum acaba basından böle bir durum gecen warmı arza nedenini bilen warmı ?
geçmiş olsun, yalnız yöneticimizin uyarılarını hala dikkate almamışınız. öncelikle kendinizi tanıtır ve sorununuz oldukça değil de devamlı buralarda olursanız güzellikleri daha çok paylaşma ve çoğaltma imkanı buluruz hep bereber.