0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
işte size rapide alternatif bir defada 10gb veri yükleyip paylaşabilceğiniz bir site ayrıca download hızlandırıcılar kullanılabiliyor [url=http://www.megashares.com]www.megashares.com[/url][/quote]Mustafa Bey;Site güzel de , Peki kendi maillerimi bir başka foruma yollayıp gönderme işlemlerimi yaptıktan sonra o mailleri geri alabiliyor muyum? Biraz komik oldu ama...Niye orda kalsın ki...
Mustafa Bey;Site güzel de , Peki kendi maillerimi bir başka foruma yollayıp gönderme işlemlerimi yaptıktan sonra o mailleri geri alabiliyor muyum? Biraz komik oldu ama...Niye orda kalsın ki... [/quote]mail konusunu anlayamadım bu site dosya paylaşımı için maille derken hala anlayamadım hala düşünüyorum
mail konusunu anlayamadım bu site dosya paylaşımı için maille derken hala anlayamadım hala düşünüyorum [/quote]Mustafa bey,Ben anlıyorum sizde anlayın gibi bir şey oldu Benim epeydir uğraştığım bir konu var.E-mail siteme arkadaşlarımdan birbirinden güzel resim, slayt gösterileri vs geliyor. Site içerisinde bunları istediğim kişilere gönderebiliyorum. Ama bir foruma taşıyamıyorum onun içinde paylaşım sitelerinden yararlanın diyorlar. Yararlanıcam ama slaytlar orada kalıcak, nasıl geri alıcam? niye kalsın ki demem o yüzden. İnşallah anlatabilmişimdir.
Yasemin Hanım, evet slaytlarınız, resimleriniz orda kalır. Elinde linki olan herkes onları ordan indirebilir. Ve merak etmeyin belirli bir süre sonra sizin o resim ve slaytlar siteden silinir. Bu arada, resim ve slaytlarınızın orda kalmalarını istemiyorsanız eve bir tane sunucu kurarsınız Çok radikal bir çözüm olur.[/quote]Günal Bey sorum Mustafa Bey'e idi ama cevap verdiğiniz için teşekkürler. Yok artık 3-5 kişiyi memnunedicem diye radikal bir çözüme başvurmaya gerek duyucağımı zannetmiyorum