0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun netbooklar gerçekten kullanışlı oluyor emsallerine göre fiyatı çok ucuz gözüktü şarj süresi ne kadar acaba ? daha geçtiğimiz yaz neredeyse 2 katı para ödedik biz
Hayırlı olsun Aydın abim, aman trafikteyken gözün kaymasın miniğe. Mouse konusunda da iş yerinde kullandğını netbook için kullan bence. İş yerine, kablolu uygun fiyatlı bir mouse alsan da yeter.
özellikleri de fiyatı da iyi. iş görür. hayırlı olsun
logitech laser m450 modelini 3 senedir kullanıyorum. pil dedikleri gibi 9 ay civarı gidiyor. 3. sene sonunda sadece sol tuş butonu sıkıntı oluşturdu. bende içini söküp o tuşu değiştirdim. ve şuan yine sorunsuz kullanıyorum.wireless çekimi yaklaşık 10 m. yani sunum yaparken de kullanabilirsin.bu arada netbook hayırlı olsun. ucuzlamasının sebebi olarak şuan yeni çıkanların ekran çözünürlükleri daha fazla (1280*800) olmasını görüyorum.
Teşekür ederim, fiyat ortalaması yine 550-650 arası metro da 200tl alışveriş yaparsan 399tl ye almaya hak kazanıyordun bende hem evin eksik ihtiyaçlarını karşıladım hemde ucuza bilgisayar almış oldum http://www.extremepc.co.nz/images/4127_1_0.jpgbende iş yerimde mac-pro da üst linkdeki Logitech VX Nano dan kullanıyorum hassasiyeti çok iyi hiç sorun çıkarmıyor. onun için yine Logitech düşünüyorum bu VX Nano modeli kalmamış bulamadım şuan en cazip olanı M505, pil ömrü 15 aymış
Bende Logitech Bluetooth mouse var, süper birşey. Bluetoothlu laptoplara hiçbir alıcı olmadan bağlanıyor Pil ömrü de baya iyi, çok memnunum.
Alper bende Bluetooth mous almayı düşündüm ama çevremdekiler ara sıra bağlantı karışıyor algılama biraz yavaş vs dediler.