0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şimdi kocaman balonları olan 2 lastiğe sahibim..çok korkuyorum patlayacak diye..balon tamir edilir mi acaba?
onun garantisi vardır yaa , götür mecburen değiştirsinler
kullanıcı hatası dediler balon garanti kapsamına girmiyormuş..patladı yani.
Hmm , çok kötü bir durum , o lastiğe o havayı basan şu anda yaşıyormu? Bulmak gerek
geçen sene çocuğun biri lastikleri takarken poryamı haşat etmişti. Oluyor arada sırada, bir daha o elemana gitmedim.
üzülerek söylüyorum Türkay ama malesef tamiri yok
aynı şekilde tövbe gitmem bir daha oraya..ya bu balonlar tamir olmaz değil mi korkuyorum lastik patlayacak diye tamir edip arkaya taksam olmaz mı?
çok büyük şansızlık geçmiş olsun, evet suç lastikçinin fakat bir dönem lastik almadan önce araştırmıştım,michelin çok balon problemi yaşatıyor ve hiçbirini ne sebep olursa olsun değiştirmiyor hep kullanıcı hatası diye geçiştiriyorlar, balon tamiri yaparım deselerde tavsiye etmem zaten size çünkü emin olun ki oradan er geç yarılacak lastik, havayı 28 lerde tutun baride yarılma zamanı geçiksin
Valla benim lastikler Barum marka gerçi şu an miyadını doldurdu ama geçen yıl balon yapıştı bizim ufaklık sağolsun.... Tamir ettirdim 25tlye arkaya geçirdim tamirli lastikleri 1yılı aşkın süredir hiç bir problem olmadı çok şükür....