Gönderen Konu: 2004 toyota corolla hb yol bilgisayarı.  (Okunma sayısı 2346 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
2004 toyota corolla hb yol bilgisayarı.
« : Şubat 24, 2010, 17:04:56 »
Yol bilgisayarını kullanamıyorum.Ana ekranda bazı litre ve km değerleri sürekli değişiyor.Acaba ayarları nasıl yapılıyor?Yol bilgisayarı hakkında ve kullanımıyla ilgili bilgi verebilirmisiniz? teşekkür ederim.

Toyota Club Türkiye

2004 toyota corolla hb yol bilgisayarı.
« : Şubat 24, 2010, 17:04:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Eski Toprak Toyotacı
  • *****
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: 2004 toyota corolla hb yol bilgisayarı.
« Yanıtla #1 : Şubat 24, 2010, 17:35:32 »
Yavuz Bey, sorunuzu tam olarak anlayamadım. Ekranınız anlık tüketimi gösteriyorsa sürekli değişmesi normal. TRIP düğmesine bastıkça anlık tüketim, ortalama tüketim, ortalama hız ve menzil verileri arasında geçiş yaparsınız.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: 2004 toyota corolla hb yol bilgisayarı.
« Yanıtla #2 : Şubat 24, 2010, 19:39:20 »
cevabınız için teşekkür ederim.  şöyle açıklayayım. araba çalışıpta bilgisayar devreye girince lt ve km limitleri anlık değişiyor.saniyelik değerler değişiyor.sıfırdan ayarlama gibi bi imkanım varmı?mesela saati ayarladığım yerden değerleri ayarlıyamıyorum? bilgisayarın üzerindeki tuşların hangileri yakıt verileriyle ile ilgili?

teşekkür ederim