selam arkadaşlar başlıkta belirtiğim bu alarmı aldım açıkcası birkaç küçük sorun dışında çok memnun kaldım diyebilrim, ses ve hassaslığı çok güzel, sizlere şöyle bir sorum olacak, ustam galima montajı yanlış yaptı, arabanın şöför kapısı hariç diğer kapıları yada bagajı açın alarm devredeyken, sesli olarak ikaz yapıp ötmüyor.
ustaya gittim demek elektiriği tavan lambasından alacağız gibi birşey falan dedi fırsatım olmadı gidemedim daha, sanayiye gitmeden önce burada sizlerle paylaşmak istedim bu konuda sizlerden tavsiye ve görüş bekliyorum saygılar.
kapı açık sensörünü sol ön kapı anahtarına bağlamış, sen sorunu söyleyince de "aaaa öylemi" ayağı yapmış. tavan lambasından alsaydı diğer kapılara da duyarlı olurdu. ama tavan lambasından almak zor iş tabi.
evet öyle ayak yaptı gerçekten, gideyim artık başka ustada olmaz ilk o bağladı
Hiç te zor bir iş değil sol ön kapı butonundan gelen kablodan bağlantıyı ayırıp tavan lambasına giden hatta bağlıyacak hepsi aynı yerde zaten fakat bagaj için aynı şeyi söylüyemem arkadan kablo çekilmesi gerekicek alarm beynine kaputta buton yoktur daha önce alarm takılı değilse kaputa da bir buton koydurmanızda fayada var ve bunların hepsi (-) tetikle aynı yere bağlanıcak.
bu bilgiler için teşekürler arkadaşlar ustaya bilgili gitmek her zaman faydalıdır bence,
İyi günler arabamda uzaktan kumandalı merkezi kilit sistemi yok alarm taktırıcam merkezi kilit sistemimi almammı gerekiyo bide bunun için.Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi günler arabamda uzaktan kumandalı merkezi kilit sistemi yok alarm taktırıcam merkezi kilit sistemimi almammı gerekiyo bide bunun için.Yardımcı olursanız sevinirim.
Aracınızın modelini belirtirseniz daha kolay yardımcı oluruz veya şöför kapısını kilitleyince bütün kapılar kitleniyor şöför kapısını açınca bütün kapılar dışarıdan açılabilir pozsiyona geliyor ise merkezi kilit sistemi almanıza gerek yoktur sadece aracınıza uygun bir alarm bağlatmanız probleminizi çözücektir.