Gönderen Konu: Autoking ufak hasar tamiratı?  (Okunma sayısı 6286 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • t-sport
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Autoking ufak hasar tamiratı?
« : Şubat 24, 2010, 13:56:58 »
arkadaşlar kaskom autokingde ufak hasarların tamiratını kaskoyu deldirmeden karşılıyormuş. kaskosunun bu özelliğinden yararlanarak işlemi yaptıran var mı?
bundan sonra toyota...

Toyota Club Türkiye

Autoking ufak hasar tamiratı?
« : Şubat 24, 2010, 13:56:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 421000
  • Model Yılı: '05
  • 180 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
Ynt: Autoking ufak hasar tamiratı?
« Yanıtla #1 : Şubat 24, 2010, 14:28:28 »
benim  samimi bi arkadaşım yabtırmıştı  arabanın koltuk döşömesndeki sigara deligini  hemen  hallettiler   hemde çok iyi bi  uygulama
2005 corolla 1.6 hb a/t
2002 corolla 2.0 d4d (Dsport)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • t-sport
« Yanıtla #2 : Şubat 24, 2010, 14:59:32 »
peki kaportadaki ufak tefek çizikleri falan hallederken parçayı komple boyuyorlar mı acaba?
bundan sonra toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 421000
  • Model Yılı: '05
  • 180 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 24, 2010, 15:02:36 »
internet sitesine bence bi göz at derim
bildigim kadarıyla öyle bi uygulamalarıda var
2005 corolla 1.6 hb a/t
2002 corolla 2.0 d4d (Dsport)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 9500
  • Model Yılı: '17
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 24, 2010, 15:19:03 »
Kaskoyu delmeden yaptıkları için bazı kriterleri var. Kaporta üzerinde yaptıkları işlemde çiziğin,vuruğun veya ymulmanın belli bir büyüklüğü geçmemesi gerekiyor (sanırım 3 cm'yi) gibi durumlar var. Aracı götürüp gösterdiğinizde yönlendirme yapıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 24, 2010, 15:27:55 »
zannediyorum aracın kasko bedelinin % 5 ini geçmeyecek masraf. ben forma ilk üye olduğum sıralar okumuştum böyle bir kaç konu. size en iyi cevabı acentanız verecektir...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 24, 2010, 15:31:57 »
peki kaportadaki ufak tefek çizikleri falan hallederken parçayı komple boyuyorlar mı acaba?

tamponumun 2 tarafındaki çizikler için acentadan ilgili arkadaş geldiğinde konuştum, alianz da komple tampon boyaması kaskoyu deldirmiyor,hatta sana randevu alayım git demişti... diyorum ya sadece demişti,gidip yaptırmadım... sonradan bi dünya sıkıntı olur,iş edelim derken çş etmeyelim diye...

bunun hakkında forumda konu açılmıştı sanırım yardımcı olur

http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/auto-king-lokal-boya/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • t-sport
« Yanıtla #7 : Şubat 24, 2010, 16:04:29 »
yok baktım bakmasına da merak ettiğim nasıl bir uygulamaları var bölgesel mi yoksa komple mi boyuyorlar. bilirsiniz servislere 5cmlik çizik için gidince komple boyayacağız 15 gün beklersiniz gibi saçmalıyorlar bazen. ondan korktum doğrusu. :)
bundan sonra toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • t-sport
« Yanıtla #8 : Şubat 24, 2010, 16:19:02 »
yardımlar için sağolun arkadaşlar. autoking'i aradım, aracınızla gelin, yapılacakları tespit edip size randevu verelim dediler.
bundan sonra toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Şubat 24, 2010, 21:38:49 »
ben tamponumdaki ufak bir hasarı onartmıstım gayet memnun kaldım. ama kaporta üzerindeki çizik için yaptıkları rütuş tam bir felaket. isterseniz o bölgeyi lokal olarak boyuyorlar. ama benim aracım siyah oldugu için ton farkı olacagını belirttiler bende sadece rütuş yaptırdım. ama bu konuda pek başarılı olduklarını söyleyemeyeceğim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 VERSO PREMIUM
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 44000
  • Model Yılı: '15
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Şubat 25, 2010, 00:31:20 »
benim bildiğim anadolu kaskonun yılda 4 defa autokıng hizmeti var kaskoyu deldirmeden 10 cm'yi gecmeyen ezik ve göcükler için sizler bu hakkınızı kullansanızda kullanmasınızda bunun ücretini kasko şirketinden temin ediyorlarmış diye biliyorum.birde diyelim ki 10 cm'yi gecti o zaman 2 hak yerine sayıyorlarmış veya ücretin bir kısmını arac sahibi elden ödüyormuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • t-sport
« Yanıtla #11 : Şubat 25, 2010, 00:36:30 »
benim bildiğim anadolu kaskonun yılda 4 defa autokıng hizmeti var kaskoyu deldirmeden 10 cm'yi gecmeyen ezik ve göcükler için sizler bu hakkınızı kullansanızda kullanmasınızda bunun ücretini kasko şirketinden temin ediyorlarmış diye biliyorum.birde diyelim ki 10 cm'yi gecti o zaman 2 hak yerine sayıyorlarmış veya ücretin bir kısmını arac sahibi elden ödüyormuş...
bak bu çok iyiymiş madem parayı alıyorlar yapsınlar o zaman. :)
bundan sonra toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Şubat 25, 2010, 01:06:38 »
Plazalarda toyota kasko yapıyoz.Toyota kaskonun mini hasar onarımı yokmuş.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '07
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Şubat 28, 2010, 13:09:42 »
Abilerim  ve arkadaşlarım bizim corolla da önde ve arka tamponda çizikler var. Servise götürdük rütus için yaptılar ama hiçbir fark yok. AutoKing bayisine gitmeyi düşünüyoruz, aracın orjinalliğini bozulur mu sizce ve  kasko' dan faydalanabilecekmiyiz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • t-sport
« Yanıtla #14 : Mart 02, 2010, 12:30:49 »
izmir bornovadaki autokinge gittim, önce bir hanımefendi ilgilendi benimle sonra ustaları geldi böyle 40 yıllık kankasıymısım gibi konusmaya basladı son derece rahatsız edici bir tavırla, tabi ben azarlayınca kendisine gelip işini yapmaya başladı. hasarlı yeri tespit ettik, 1 ay sonrasına randevu aldık gidip yaptıracağız artık...
bundan sonra toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • t-sport
« Yanıtla #15 : Mart 02, 2010, 12:47:02 »
Abilerim  ve arkadaşlarım bizim corolla da önde ve arka tamponda çizikler var. Servise götürdük rütus için yaptılar ama hiçbir fark yok. AutoKing bayisine gitmeyi düşünüyoruz, aracın orjinalliğini bozulur mu sizce ve  kasko' dan faydalanabilecekmiyiz?
ilk olarak kaskonuzun autoking ufak hasar tamiratını karşılıyor olması lazım. orijinalliğe gelince, lokal boya yapıyorlar, tabi bu durumda aracınızın ilk günkü gibi olmayacak.
bundan sonra toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mart 02, 2010, 15:15:17 »
geçmiş olsun kadir bey, umarım hiç kimsenin ihtiyacı olmaz ne kaskoya, ne autokinge...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Mayıs 12, 2010, 18:22:43 »
ilk olarak kaskonuzun autoking ufak hasar tamiratını karşılıyor olması lazım. orijinalliğe gelince, lokal boya yapıyorlar, tabi bu durumda aracınızın ilk günkü gibi olmayacak.

kadir bey, aracınızı boyadan çıkardınız mı? sonuç olarak kişilere değil de yapılan işe göre işçiliği-emeği beğendiniz mi?

bende bugün aracımı randevu ve araç keşfi için auto king maslaka götürdüm, kaskomun mini onarım hizmeti olduğu için; tamponumun 2 yanındaki çizikleri ve -ayvanın birinin tampon plastiğini çatlatmasından dolayı komple boyaya vermek istedim... bana olmaz dediler ama acentam devreye girince tüm mini onarım haklarımı kullanmış gibi gösterip tamponu komple boyayacaklar... 18 hazirana gün verdiler,o zamana kadar kim ölee- kim kalaa?  hayırlısı bakalım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Mayıs 13, 2010, 10:53:48 »
kadir bey, aracınızı boyadan çıkardınız mı? sonuç olarak kişilere değil de yapılan işe göre işçiliği-emeği beğendiniz mi?

bende bugün aracımı randevu ve araç keşfi için auto king maslaka götürdüm, kaskomun mini onarım hizmeti olduğu için; tamponumun 2 yanındaki çizikleri ve -ayvanın birinin tampon plastiğini çatlatmasından dolayı komple boyaya vermek istedim... bana olmaz dediler ama acentam devreye girince tüm mini onarım haklarımı kullanmış gibi gösterip tamponu komple boyayacaklar... 18 hazirana gün verdiler,o zamana kadar kim ölee- kim kalaa?  hayırlısı bakalım...

Muhammet Bey. Kasko firmaları 4 adet (2 mini 2 midi) hasar için Auto King hizmeti veriyorlar. Benim arkadaşım İkitelli' de ön tamponu 2 mini hasar karşılığında yaptırmıştı. Yani tamamen ordaki müşteri temsilcisinin insiyatifi ve sizin pazarlık becerinizle alakalı. Gerçi Maslak Oto king yöneticileri bana biraz ukala gibi gelmişlerdi. Yinede keşke biraz daha asılsaydınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Mayıs 13, 2010, 13:07:12 »
Muhammet Bey. Kasko firmaları 4 adet (2 mini 2 midi) hasar için Auto King hizmeti veriyorlar. Benim arkadaşım İkitelli' de ön tamponu 2 mini hasar karşılığında yaptırmıştı. Yani tamamen ordaki müşteri temsilcisinin insiyatifi ve sizin pazarlık becerinizle alakalı. Gerçi Maslak Oto king yöneticileri bana biraz ukala gibi gelmişlerdi. Yinede keşke biraz daha asılsaydınız.

aslında yapabilirdim belki ama gerek duymadım, kaskom bitmek üzere ve yenileyeceğim, yapılan işlemler eski dönem kaskonun hasar indiriminden yapılacak olmasından dolayı üstelemedim bile... ikitellide her işlem insiyatife göre daha farklı yapılıyor, maslakda 3 farklı kişiyle görüştüm fakat şimdilik o tarz insanla karşılaşmadım... 3-5 haftaya kalmaz yeni kasko ile yine mini onarımlar full verilecek :)