0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
peki kaportadaki ufak tefek çizikleri falan hallederken parçayı komple boyuyorlar mı acaba?
benim bildiğim anadolu kaskonun yılda 4 defa autokıng hizmeti var kaskoyu deldirmeden 10 cm'yi gecmeyen ezik ve göcükler için sizler bu hakkınızı kullansanızda kullanmasınızda bunun ücretini kasko şirketinden temin ediyorlarmış diye biliyorum.birde diyelim ki 10 cm'yi gecti o zaman 2 hak yerine sayıyorlarmış veya ücretin bir kısmını arac sahibi elden ödüyormuş...
Abilerim ve arkadaşlarım bizim corolla da önde ve arka tamponda çizikler var. Servise götürdük rütus için yaptılar ama hiçbir fark yok. AutoKing bayisine gitmeyi düşünüyoruz, aracın orjinalliğini bozulur mu sizce ve kasko' dan faydalanabilecekmiyiz?
ilk olarak kaskonuzun autoking ufak hasar tamiratını karşılıyor olması lazım. orijinalliğe gelince, lokal boya yapıyorlar, tabi bu durumda aracınızın ilk günkü gibi olmayacak.
kadir bey, aracınızı boyadan çıkardınız mı? sonuç olarak kişilere değil de yapılan işe göre işçiliği-emeği beğendiniz mi?bende bugün aracımı randevu ve araç keşfi için auto king maslaka götürdüm, kaskomun mini onarım hizmeti olduğu için; tamponumun 2 yanındaki çizikleri ve -ayvanın birinin tampon plastiğini çatlatmasından dolayı komple boyaya vermek istedim... bana olmaz dediler ama acentam devreye girince tüm mini onarım haklarımı kullanmış gibi gösterip tamponu komple boyayacaklar... 18 hazirana gün verdiler,o zamana kadar kim ölee- kim kalaa? hayırlısı bakalım...
Muhammet Bey. Kasko firmaları 4 adet (2 mini 2 midi) hasar için Auto King hizmeti veriyorlar. Benim arkadaşım İkitelli' de ön tamponu 2 mini hasar karşılığında yaptırmıştı. Yani tamamen ordaki müşteri temsilcisinin insiyatifi ve sizin pazarlık becerinizle alakalı. Gerçi Maslak Oto king yöneticileri bana biraz ukala gibi gelmişlerdi. Yinede keşke biraz daha asılsaydınız.