Gönderen Konu: Slayt Gösterileri Için Yardım?  (Okunma sayısı 1397 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Slayt Gösterileri Için Yardım?
« : Mart 05, 2007, 13:50:12 »
Arkadaşlarımdan ve aile dostlarımdan E-mail siteme gönderilmiş birbirinden güzel slayt gösterileri var,
Fakat bunu foruma taşıyamıyorum. Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz?
Nasıl aktarabilirim??? İlgilenirseniz çok memnun kalacağım...Teşekkürler...

Toyota Club Türkiye

« : Mart 05, 2007, 13:50:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #1 : Mart 05, 2007, 16:43:03 »
rapidshare.com adlı paylaşım  sitesi var.. oraya yükleyebilirsiniz..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #2 : Mart 07, 2007, 13:11:29 »
Alıntı yapılan: mehmet ayyılmaz
rapidshare.com adlı paylaşım  sitesi var.. oraya yükleyebilirsiniz..
[/quote]

Tam olarak anlatamadım. Ben diyelim ki hotmail veya mynet' ime bir slayt gösterisi geldi bunu alıp mesela bu forma veya başka bir foruma göndericem bunu nasıl yaparım uğraşıyorum kaç gündür bir türlü yapamadım?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 07, 2007, 14:16:31 »
Yasemin Hanım,

Öncelikle mailinizde bir ek olarak görünen *.ppt, *.pps vb dosyayı kendi bilgisayarınızda bir yere kayıt etmelisiniz. Ardından www.rapidshare.com, www.megaupload.com, www.hemenpaylas.com gibi sitelerden birisine girip bilgisayarınıza kaydettiğiniz dosyayı oraya Upload edeceksiniz. Dosyayı karşıya yükleme işi tamamlandıktan sonra ilgili site size "Dosyanıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz" tarzında bir mesaj gösterecek ve o mesajın altlarında bir yerde bir link olacak.
Bundan sonra yapmanız gereken tek şey, ilgili linki kopyalayıp paylaşmak istediğiniz yere onu yapıştırmaktır.

Hepsi bu  Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #4 : Mart 07, 2007, 14:35:22 »
Alıntı yapılan: Günal Yılmaz
Yasemin Hanım,

Öncelikle mailinizde bir ek olarak görünen *.ppt, *.pps vb dosyayı kendi bilgisayarınızda bir yere kayıt etmelisiniz. Ardından [url=http://www.rapidshare.com]www.rapidshare.com[/url], [url=http://www.megaupload.com]www.megaupload.com[/url], [url=http://www.hemenpaylas.com]www.hemenpaylas.com[/url] gibi sitelerden birisine girip bilgisayarınıza kaydettiğiniz dosyayı oraya Upload edeceksiniz. Dosyayı karşıya yükleme işi tamamlandıktan sonra ilgili site size "Dosyanıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz" tarzında bir mesaj gösterecek ve o mesajın altlarında bir yerde bir link olacak.
Bundan sonra yapmanız gereken tek şey, ilgili linki kopyalayıp paylaşmak istediğiniz yere onu yapıştırmaktır.

Hepsi bu  Umarım yardımcı olabilmişimdir.
[/quote]

Çok Teşekkür ederim Günal Bey hemen deneyeceğim. Hay Allah razı olsun sizden! Adım basamaklarını bilemiyordum birde bilgisayarıma yüklemeden kopy yapmaya çalışıyordum şimdi tamam inşallah başarabilirim.  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #5 : Mart 26, 2007, 10:37:29 »
Bir şeyi bilmemek ne kadar zor, öğrenip başarmasıysa çok güzel  Uzun zamandır deneyip deneyip muaffak
olamadığım paylaşımları yapabiliyorum artık. Bu konuda Günal Bey, Mustafa Bey, Cem Bey, Kerim Bey'lerin
bıkıp usanmadan bana anlatmaları sayesinde tabiki! Onlara buradan çok çok teşekkürler ediyorum.  
İki tane de slayt bu foruma gönderdim. 1. Nazım'dan Çanakkale, 2. Şehitlerimize İthafen, umarım beğenirsiniz. Bu konuda eleştiri ve önerileriniz olursa çok memnun olurum! Tekrar teşekkürler!...