0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok turkayım yetersız malesef helekı bızım gıbı kucuk ıllerde pek muayneye bıle luzum olmuyor plakası change yapılmıs dunya araba var ...
Özcan'da Vw kullanıyor Hakkı.
Bir musibet bin nasihattan iyidir.devam etsinler görürler anyayı konyayı..
nasıl yetersiz abi ya, hız sınırını %30 geçip yakalandın mı 247 lirayı geçiriyorlar, evlat acısı gibi koyuyor..üstelik hız limitleri de bence çok çok düşük..60 yılında konmuştu sanırım bu limitler..şu anda 100km hıza 10sn altında çıkan, 100kmden 0kmye 35-40mt içinde duran araçlara biniyoruz..izmirde istihkam yolunda hız limiti 30...bırak 30u, 60la gitsen kıyamet kopuyor, belediye otobüsleri bile 70-80le gidiyor..yine ankara eskişehir yolunda hız limiti 50..ve 70le gitsen 190, 70in üstünde gitsen 247 lirayı yaptırıyorlar..az mı 247 lira kemer cezası çok kestiler bir ara, şimdi baksana bir çevrene kemer takmayan kaç kişi kaldı ?
Taylan Bey, 4 yıldır kemer takmıyorum demek istediniz herhalde. Bence kemer takın ve kural hatası için trafik polislerinin engellemesini beklemeyin.
yolcuyken de takmamıştır kemal abi
4 degılde 6 yıl diyelım 16 yasından beri arac sahıbıyım evımız ilçe merkezine uzak falan dıye neyse ben cok kötu bısey yapıyorum, bılıyorum ama malesef alısılmamıslık var izmirde -bursada kalırken her zman kullanıyorum ama buraya gelınce genllıkle kısa mesafe kullandıgım ıcın usenıyorum:(