Gönderen Konu: YEŞİLKÖYDE AĞIR BİR KAZA  (Okunma sayısı 2713 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 172998
  • Model Yılı: '90
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
YEŞİLKÖYDE AĞIR BİR KAZA
« : Şubat 22, 2010, 23:22:41 »
arkadaşlar bugün işten eve dönüyordum. bugün sahil yolunudan geleyim dedim hava harp okulunun oradaki köprüyü geçtikten 30-35 metre sonra bir son model mercedes bariyeler çarpmış oradan kaldırma çarpıp ters dönmüştü.araba kullanılamaz haldeydi. 2 ambulans dolu gitti diğeride yani 3.cüsü ile az yara alarak kurtulan kişi için oradaydı ve müdahale ediyordu. yani ben anlamıyorum neyinize altımda mercedes havam 1500. ee bendede corolla var benimkide 1500 ama ben niye göstermiyorum uzun lafın kısası inşallah ölen yoktur.acil şifalar ve fazla hız teklikelidir. fazla hız mı? >:( :kötü: >:( :kötü:
1990 Mercedes 300 sel

Toyota Club Türkiye

YEŞİLKÖYDE AĞIR BİR KAZA
« : Şubat 22, 2010, 23:22:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
Ynt: YEŞİLKÖYDE AĞIR BİR KAZA
« Yanıtla #1 : Şubat 22, 2010, 23:33:52 »
kurban bayramı dönüşü gerede- kenmikli rampasında yola yağ aktığından yokuş yukarı duramayıp zincirleme kaza yaptık, mecburen arkamızdaki trafik durdu. biz resimleri çekip en yakın benzinliğe gitmeye hazırlanıyoduk ki, yokuş aşağı bi hyundaı getz kayarak bizden 3 araba gerideki mercedesin üstüne çıktı. (çok hızlıydı) biz gidip mercedestekilerin inmelerine yardımcı olduk. getz yolun ortasında kaldığı için cesaret edemedik. benzinlikte haberini aldık, getzin sağ önde oturan adam ölmüş. çok kötü bi durumdu.

Hız felakettir kelimesini o zaman daha iyi anladım. benim içimde oldugum birisi hız yaparsa o resim geliyor gözüme..

Allah düşmanımın başına vermesin...
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 22, 2010, 23:55:05 »
ben de bir mercedes hikayesi anlatayım.
geçen gün bi arkladaşla karşılaştım. adam geçen bi kaza yapmış. kırşehirden doğru kırıkkaleye 2001 focusla giriyor. hızı 90 civarlarında. ya bizimki yolu ortalamış mercedes soldan geliyor veya mercedes ortalamış bizimki sağda. tam olarak bilen yok. mercedes arkadan giriyor tabi focusa. focusun ilk parçasının bulunduğu yerle fren izlerinin arasında 20 mt ölçülmüş. yani yaklaşık 20 mt. zıplatmış aracı. focus hamur gibi, mercedesin tavan çatı gibi olmuş. tank gibi mercedes kompresörün tavanı yamuluyor düşünün artık. trafik polisleri mercedesin beynini inceletmişler. ortalama hız 192 km/h anlık hızı tahmin edemiyorum ben.
arkadaşa dedim sen şu anda burada benle konuşabildiğin, hala nefes alabildiğin için Allaha dua et, şükret.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 23, 2010, 00:03:45 »
Gözümün önünde bir tane yolcu otobüsü yaklaşık 100-110 km ile bir tane 307'ye yandan vurmuştu.. Aracın içerisinde yaşlı bir amcayla teyze vardı. Havada attığı taklaları izledim.. Çok çok kötü bir sahneydi..
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 23, 2010, 00:09:19 »
böyle kazalar yaşayanlar için kötü ama, görenler-duyanlar için çok güzel ders..

yada ders olmalı.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 172998
  • Model Yılı: '90
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 23, 2010, 18:45:41 »
yok ya türkiyede duyanlar hatta hızı sevipte duyanlar bak bana birşey olmadı usta şöföre birşey olmaz diyorlar bu çok kötü kınıyorum >:( :kötü:
1990 Mercedes 300 sel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 26, 2010, 20:03:37 »
Antalya'ya gidiyorduk bi cliocu bizi solladı geçti 5 dakika sonra yan şekilde direğe girmiş ve direk tam ortadan ikiye bölünmüştü bu yaz ise babamla izmire gitmiştik avensisi almaya dönüşte land roverci bizi solladı ve yarım saat sonra takla atmış bi şekilde gördük arkadaşlar hız yapmayalım kesinlikle kontrolsüz güç güç değildir 2 senedir bende hıza karşıyım !
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 26, 2010, 21:17:44 »
kazanın bmwsi mersedesi tofaşı fiatı olmaz hız hızdır diye düşünüyorum...
 hepimizin bildiği bir şey de var uzun yolculuklar hız yapmadan bitmiyor otobanda bile bu böyle, şuan gözümüzün önüne gelen şeyler anılar midemizi bulandırsa da uzun yolda çoğumuzun aklına gelmez sanırım ... :kötü:
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 26, 2010, 22:34:32 »
kazanın bmwsi mersedesi tofaşı fiatı olmaz hız hızdır diye düşünüyorum...

+ sonsuz..
uzun yol konusunda da katılıyorum..ama uzun yol sevmek de ayrı bir şey :D ben mesela ankara izmir arasını 6 kere yapmışım, 5i yavaaaş yavaşş idi, hatta birini 10 saatte geldim :) izmirden ankaraya, sakin gitmeyi de seven insanlar var..ama son gelişimde yalnızdım, tek başıma geldim yol geçmek bilmedi..gerçi yine eğlendim o ayrı :) arabasını seven adam yol bitsin diye basmaz yaa..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Şubat 27, 2010, 13:10:57 »
toyota corollayla ankaradan istanbula 3 saat 15 dakikada gittik yarım saat mola ve bolu dağından :)
aman ha çaktırmayın :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Şubat 27, 2010, 13:19:57 »
toyota corollayla ankaradan istanbula 3 saat 15 dakikada gittik yarım saat mola ve bolu dağından :)
  Azrail bu seferlik affetmiş.  >:(
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 421000
  • Model Yılı: '05
  • 180 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Şubat 27, 2010, 13:34:15 »
ben bikere dügüne yetişicem diye 2004 corolla ile 2.5 saatte gitmiştim hemde tünel yoktu ozaman:D
bidaha  öle gitmem hayatta 1 depo yetmemişti :D
2005 corolla 1.6 hb a/t
2002 corolla 2.0 d4d (Dsport)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Şubat 27, 2010, 13:36:37 »
ben bikere dügüne yetişicem diye 2004 corolla ile 2.5 saatte gitmiştim hemde tünel yoktu ozaman:D
bidaha  öle gitmem hayatta 1 depo yetmemişti :D
1 depo yetmez bizde formula1 e yetişecektik o yüzden bastık 1 depo lpg yarım depo benzin bitti 2006 hb corolla ile :D
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 421000
  • Model Yılı: '05
  • 180 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Şubat 27, 2010, 13:40:26 »
dönüşte 5.5 saate geldim :D  tabi yarım depo benzin yakmadı bile :D
2005 corolla 1.6 hb a/t
2002 corolla 2.0 d4d (Dsport)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Şubat 27, 2010, 13:50:44 »
dönüşte 5.5 saate geldim :D  tabi yarım depo benzin yakmadı bile :D
evet dönüş biraz uzun sürdü 4 saat kadar yine bolu dağından yine yarım saat mola ile :D ve 1 depoya yakın lpg gitti :D
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 Toyota Corolla Comfort 1.6 Benzinli
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #15 : Şubat 27, 2010, 18:58:20 »
Seçkin... Bence sen eyliyetini alınca bu kadar sürat yapmayacaksın.. Yanılıyor muyum?  ;)
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/2010-corolla-comfort/
2010 TOYOTA COROLLA COMFORT 1.6 BENZİNLİ DÜZ VİTES

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Şubat 27, 2010, 19:36:30 »
Seçkin... Bence sen eyliyetini alınca bu kadar sürat yapmayacaksın.. Yanılıyor muyum?  ;)
ailesindekiler hız yapıyorsa o da yapacaktır malesef ama senin dediğin gibi olmasını temenni ederim
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • bugün toyota'n için ne yaptın?
  • Araç: Corona
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Şubat 27, 2010, 19:58:03 »
  Azrail bu seferlik affetmiş.  >:(
süleyman peygamberin sohbet ortamında bulunan bir adamın canını alması için Allah (cc) Azrail (as) e emretmiş: "git bu adamın canını hindistanda al" azrail şaşırmış: burası neseri, hindistan neresi? ama emir büyük yerden gitmiş, insan kılığında sohbete katılmış ve şaşkın şaşkın adama bakmaya başlamış. adam da hiç tanımadığı birinin kendine dikkatlice baktığını görünce, Hz. süleymana sormuş: kimdir bu? ne istiyor benden? Hz süleyman da onun azrail olduğunu, ve onun canını almaya geldiğini söylemiş. adam korkudan titremeye başlamış. Hz süleymana: "sen rüzgarlara hakimsin. rüzgara emret de beni hindistana gönder." diye ısrar etmiş. sonunda hz süleyman rüzgara emretmiş ve adamı hindistana göndertmiş. bu olaya en çok kim mi sevinmiş? görevini bir saniye bile geciktirmeyen azrail.

Evet, aslında azrail bize gelmiyor biz ona gidiyoruz. zalimliğimiz, cahilliğimiz ve kendini beğenmişliğimiz bizi her an biraz daha ona (sona) yaklaştırıyor.
   insan bir mes'ut zalim, insan bir mağrur câhil,
   tekne kırık, su azgın ve kayıplarda sahil. (Necip Fazıl)

Bir dua: Allah hepimize, her şeyin olduğu gibi, ölümün de hayırlısını nasip etsin..
94 corona 2.0 GLİ 3SFE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Şubat 27, 2010, 22:22:03 »
Evet, aslında azrail bize gelmiyor biz ona gidiyoruz. zalimliğimiz, cahilliğimiz ve kendini beğenmişliğimiz bizi her an biraz daha ona (sona) yaklaştırıyor.
   insan bir mes'ut zalim, insan bir mağrur câhil,
   tekne kırık, su azgın ve kayıplarda sahil. (Necip Fazıl)
Bir dua: Allah hepimize, her şeyin olduğu gibi, ölümün de hayırlısını nasip etsin..
1920’lerden itibaren psikologlar şu soruyu sormuşlar;  Eğitimin, denetimin ve altyapının ötesinde acaba insanda bunların hepsinden bağımsız olarak   kazaya karışmak gibi, kazaya yatkınlık gibi  temel bir özellik var mı? Yani bir virüs gibi, bir mikrop gibi bir şey var mı insanın içinde?
   Son cümle 2000'li yıllarda hala geçerliliğini koruyor. :)
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Şubat 28, 2010, 00:17:53 »
ailesindekiler hız yapıyorsa o da yapacaktır malesef ama senin dediğin gibi olmasını temenni ederim
babam bana akşam saatlerinde arabayı bana veriyor 1 senedir ve ben artık hız yapılacak ve hız yapılmayacak yeri gayet iyi bildiğimi düşünüyorum ilk zamanlarda babam bana çok karışıyordu 3 lafından 2 si yavaş git oluyordu son zamanlarda bana karışmamaya başladı ve ben de ankara trafiğinde iyice piştiğime inanıyorum babam da inanmasa vermezdi zaten hız yapmaya da tamamen karşıyım şehirdışında basmayı bende seviyorum ama başta da belirttiğim gibi basılacak yer var basılmayacak yer var...
2011 Auris Sport