0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bilgi konusunda doğru yerdesin ancak sana bu konuda kimse yardımcı olmaz, şahsen ben açık havada yoğun yağmur yada sisin olmadığı bir havada ön ve arka sislerini açıp gidenlere kıl oluyorum, nedeni ise trafikteki diğer sürücüleri düşünmeden hareket ederek diğer sürücülerin gözlerini yorması ve dikkatini dağıtmasıdır.Bu nedenle ben şahsen sana bu bilgiyi vermem ki forumdaki duyarlı arkadaşlarımızda bu bilgiyi paylaşmaz, çünkü her frene bastığında arka sislerin yanacak , güçlü ışık açık havalarda arkadan gelen sürücüyü rahatsız ederek dikkatini dağıtacaktır.
Arka sisleri açık olan birisi önümde gittiğinde, bende uzunları yakıyorum, aklı başına geliyor
Murat, dediğin gibi bizim insanımız trafikte nedense patavatsız, kendini düşünen insan çok, bu nedenle sizin gbi bizim gibi düşünen insanlara olan oluyor, ayrıca ben anlamıyorum, bu memlekette trafik polisi var, ben cam filminden trafikten men edilirken bu adamlar çatır çatır ön arka alt üst nerde ışık varsa açıyorlar ve polis müdahale dahi etmiyor, kötüye bişey olmaz mantığı var sanırım hafif, siz yada ben açsam bukadar ışığı köşe başındaki ilk ekip otosu durdurup kesin ceza yazar.
arkadaşlar yeni konu açıp kalabalık yapmak istemediğim için buraya yazıyorum.benim sorunum arkadaşın sorununun tam tersi.benim aracımda parklarda 4, frenlerde 4 yanıyor. sisler yanmıyor.ben muayeneden önce bunları orjinal haline getirdim hepsi fabrikasyon oldu ama sis lambası neredeyse park lambası kadar sönük yanıyornormalde fren lambasından bile fazla yanmaası gerekmezmi?bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Standart ampüllerdir sis ampülü ayrıdır muhtemelen o kadar kuvvetli yandığına göre onu değiştirmelisiniz.
ozaman bu ampulun özelliğini yazacak bir arkadaş bulmaya kalıyor iş