Gönderen Konu: Toyota Corolla 2002 model Hatchback 1.6 LPG Tavsiyesi  (Okunma sayısı 4538 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Toyota Corolla 2002 model Hatchback 1.6 LPG Tavsiyesi
« : Şubat 22, 2010, 17:01:55 »
merhaba değerli toyotacılar, yaklasık 1.5 ay önce aldığım 2002 model toyota corolla hatcback terra aracıma lpg taktıracağım,fakat marka konusunda kararsız kaldım,atiker kullananlar brc yi kötülüyor,brc kullananlar atikeri,diğerleri birbirini,acaba benım için en sağlıklısı hangisi olacaktır?
siz değerli toyota kullanıcılarının fikirleri benim doğru tercihi yapmamda büyük rol oynayacaktır.Şimdiden çok teşekkürler

Toyota Club Türkiye

Toyota Corolla 2002 model Hatchback 1.6 LPG Tavsiyesi
« : Şubat 22, 2010, 17:01:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Toyota Corolla 2002 model Hatchback 1.6 LPG Tavsiyesi
« Yanıtla #1 : Şubat 27, 2010, 23:43:12 »
hocam bende 2009 auris var iki gün önce tartarini taktırdım şimdilik bi sorun yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 27, 2010, 23:56:35 »
Bendede BRc var.Hocam cebinize göre.Atiker kullananda memnun brc kullananda.Kit kadar montaj önemli.Lpg den memnun olmayan varmı benzin fiyatları o seviye çıktıktan sonra.Gönül istiyoki arabanın sağını solunu deldirmeden benzinle binmek.Ama namümkün artık.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #3 : Şubat 28, 2010, 13:31:37 »
yaklaşık 2 haftadır araştırmaktayım. Brc bayilerinde, Tüm sistem aynı fakat enjektörler farklı MTM diye bir sistem var. BRC'nin enjektörleri gürültülü çalıştığı için farklı enjektör kullanarak mtm diye bir marka geliştirmişler..Tam Brc den çıktım,Prins diye bir markanın önünden geçerken içeri girdim sordum,yetkililer o kadar bilgili ve tecrübelilerki işin her detayını anlattılar bana,Prins dünyanın 1 numarasıymış. BRC 1.400 tl Prins 2.000 tl.. Çok kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 28, 2010, 23:16:39 »
Prins 2,000 tl verirsen yazık edersin sadece onu diyeyim...Brc nin enjektörleri sesli derken onu anlamadım..Tamam kaputu actıgında çıt sesi geliyorda araç içindeyken ben bir ses duymuyorum.Enjektörleri direksiyona başucunuza monte etmiyolar..Kardeş samimiyetimle söylüyorum brc taktırdığıma ğişman değilim ancak Atiker taktırsaydım diyorum..Aralarında 600 tl var.Atikerinde enjektörleri sesli çalısıyor ama belli süre sonra normale dönüyor..Hele prinse o kadar parayı hayatta vermem.Muayene ruhsat değişimi falan derken o 2300 tl yi bulacak.Sadece yazık günah..Maddi imkanın varsa en üst kit brc olsun.Onun haricinde atikerini avensisine corollaya taktırımda kullananda var..Atiker olmaz diyorsa makul fiyatıyla zavolli olur.Ha yok illa Brc diyorsan iyi ustası varsa tartarini taktır.Enjektörleri brc den daha iyi ve sessiz..Tartarini ustasını bulabilseydim ben tartarini takacaktim..Tüp göstergesinide  solda ki gözün içinde saklat(Far ayarının altında)..Lpg dolum yerinide tamponunu deldirme.Sol alttan çektir..Araçta lpg olup olmadığını kaputu açınca farkedersin..
2011 d4d Corolla