Gönderen Konu: Sizce Nasıl Bana yardımcı olurmusunuz?  (Okunma sayısı 1295 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Sizce Nasıl Bana yardımcı olurmusunuz?
« : Şubat 22, 2010, 04:40:27 »
http://www.sahibinden.com/kelepir_ucuz_clio-28WQQaXQQ21942500WQQpXQQdisplayitem

Arkadaşlar önceden sizlere bahsetmıstım bundan 10 gün önce dedem vefat ettı.6 sene önce halamın vefatı sonucu halamın kızına dedemler bakıyordu dedemin vefatı onu daha bı etkıledı acıkcası gecen ay ehliyet sınavından 1 kerede hepsınden 98 alarak ehliyet almaya hak kazanmıstı ben 2. girişimde almıstım :) yarın kısmet olursa ehliyetını cıkarcam doğru dürüst bir direksıyon deneyımı yok o yuzden buna benzer bır aracı şöförlüğü öğrenebılmesı ıcın uygun gördüm birde bu aralar pek ımkanımda yok .Dun aksam ustu aracın sahıbını aradım cok iyi bir ınsana benzıyor sözde bir mekanık arızası yokmus motorunun durumu cok ıyıymıs benım ve babamın bu modelle ılgılı pek bır bılgısı yok galerı sahıbı olan dayımada lınki, gonderdım pek olumlu yaklasmadı ama sahıbı 3.900 e kadar bıraktı ama muayne ve sigorta borcuda varmıs bunlar canımı sıktı benzerlerı 7500'ten baslıyor bu model hakkında bilgileri olan yada daha once kullanmıs olan arkadaşlarım varsa bana yardımcı olmasını isterim...

Toyota Club Türkiye

Sizce Nasıl Bana yardımcı olurmusunuz?
« : Şubat 22, 2010, 04:40:27 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Ynt: Sizce Nasıl Bana yardımcı olurmusunuz?
« Yanıtla #1 : Şubat 22, 2010, 08:01:38 »
emsallerinin değeri bunun iki katı .....düşündürücü.....sahibi ile birebir görüştüysen sende bi önfikir vardır zaten...ancak ya para lazım değil ki bu zayıf ihtimal ya da problemli o nedenle ucuza veriyor......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 22, 2010, 12:29:19 »
almaya ankaraya geleceksin zaten. dörtnala götürüp baktıralım. eğer dediği gibi mekaniği problemsizse kaporta halledilir. yani fiyatı çok ucuz. adam ya bıkmış uğraşmak istemiyor ki zayıf da olsa böyle bir ihtimal olabilir veya çok sorunlu pahalıya mal oluyor ki böyleyse uzak durmak lazım...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 22, 2010, 12:33:18 »
Bu model cliolar baya sağlam diye biliyorum, motor bahsedilen km ve sağlam ise kaçırmayın diyecektim... baktım satılmış :D
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #4 : Şubat 22, 2010, 12:38:13 »
yaklaşmayın diyecektim aracın dışı bu haldeyse mekaniği ne haldedir tahmin bile edemiyorum ama araç satılmış

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 22, 2010, 13:49:56 »
   Zaten Taylan'nın belirttiğine göre aracın borcu falanda varmış.Araç hakkında iki ihtimal söz konusu
1-nihayi kullanıcısı bayandı araç bu hale gelmiş
2-bagaj kapağında parmak izi polislerinin kullandığı siyeh toz izi var.Parmak izi gibi duran kısım.Araç çalınıp sonradan bulunmuş olabilir.
   Her iki ihtimalde olsa araç sonunda satılmış :D
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 22, 2010, 13:59:20 »
   Zaten Taylan'nın belirttiğine göre aracın borcu falanda varmış.Araç hakkında iki ihtimal söz konusu
1-nihayi kullanıcısı bayandı araç bu hale gelmiş

:lol: :lol: :rofl: :rofl: :rofl:
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #7 : Şubat 22, 2010, 20:43:57 »
Arkadaşlar bugun sahıbı beni aradı 1000 tl bır kapora karsılıgında arabayı bana baglamayı onerdı tabı bende tanımadıgım gormedıgım bır ınsana 1000 tl göndermeyı hıc dusunmedım hesabına aksam ustu yıne ılana baktım satılmıs.Yine sahıbını aradım 4.100 tl pesın paraya satmıs bıde muamelecıye plakayı sordurdum aracın 700 tl borcu varmıs yani alana kısıye öle böle kaporta dahıl 6.000 tl e mal olacak 6.500 e daha temızı var ne dıyım alan kısıye hayırlısı olsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 22, 2010, 20:56:36 »
daha temizi derken bu arçlar biraz hızlanma ivmasi kuvvetli ama frenleri ağım şahım bişey değil bi ara bizde düşünüyorduk ama vaz geçtik .motoru sağlamsa fiyatı iyiymiş büyük bi ihtimalle araç çalıjnıp tekrar bulunmuş yoksa bu hale gelmesi biraz zor ama dışı bu halde ise motora da kesin bi zarar gelmiştir o aracı alan büyük bi ihtimalle sanayide ustadır kendisi yapıp kar etmek amacı ile almıştır.hayırlısı olsun artık satılmış.ayrıca başın sağ olsun kardeş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #9 : Şubat 22, 2010, 21:06:00 »
Bencede çalıntı buluntu bır arac ama yınede fıyatı cok uygun öğrendıgıme göre bunların tum sıstemı renult 9 brodwayle aynıymıs arac kabrutörluymus ben az bucuk brodwaylerı bılıyorum tutmayan frenlerınıde ama eniştem kaportacı bende eskı kaportacı olarak beraber toplamayı dusundum bı ara ama astarı yuzunu gecıcek bellı o yuzden şimdi sitede gördugum tanıdıgımın arabası göze carptı arabayı bılıyorum cok temız gercekten. aradım suan kendısıne ulasamadım. ama kısmetse yarın gıdıp bakıcam 4.000 cıvarına bırakırsa alıcam sizlerde yorum yaparsanız sevınırım ...

http://www.sahibinden.com/satilik_orjinal_ustasindan_skoda-44WQQaXQQ21762001WQQpXQQdisplayitem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Şubat 22, 2010, 22:42:08 »
taylan kardeş bu araba biraz pahalı temiz mi bilmem ama benim ilk arabam 86 model golf babam illa skoda favorit alalım dedi bende illa almayalım dedim golf aldık iyide etmişiz.ancak bu senin baktığın araba skoda çekestovak yapımı galiba tam hatırlamadım ama 93 yılının ikinci yarısında almanlar alıyo ve arabanın 3 tane kısmını değiştiriyolar hatırladığım bi tane var oda fren mekanizmasını 92 model benim bi abimde vardı frenler felaket basıyorsun geç algılıyo felan bence bunuda alma dediğim gibi ben ankarada değilim şu an ankaraya gel bunları 94 modelini o fiyata alırsın 4.000 tl olmasa bile 4500-5000 tl arası çok temizini alırsın.ankara da olsaydım beraber bakardık veya piyasadan araştır ama çanakkalede eski aravbalar çürük olabilir nemden dolayı.galiba diğişen biriside direksiyon sistemi idi şimdi aklıma geldi yinede bi araştır ice acele etme

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #12 : Şubat 23, 2010, 02:23:55 »
atakan saolasın ama ben fıatı kapımın içinden sokmam :) hele 60 s uno'yu hıc. piyasanın en cok yakan ve ve parcaları pahalı arabalrından onde gidenidir :D

skoda'ya ılgı göstermemın nedenı parcası bol ve ucuz yakıtı cok az olması bıde arabanın sahıbını tanıyorum kendılerı tamırcı oldugundan gözü gibi bakarlar arabalarına acemı kullanacagı ıcın motorun saglamlıgı onemlı hergun onun bozup. benim sanayılerde kosturacagım bır araba ıstemıyorum. :) daha once bızdede 92-93 favorıt ve forman vardı gercekten frenlerı cok zayıf bılıyorum. Ama yavas kullandıkca hıcbır sorun cıkmaz bıde dur kalk yapmıcaksın bu arabalarda hararet yapması cok yuksek bu arabaların.En fazla lımıtım 5.000 tl sızlerınde gozune carpan ılanlar olursa benımle paylasın ısın ucunda gelecegın toyotacısını söför yapmak var sevabı buyuktur bunun :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Şubat 23, 2010, 04:22:19 »
taylan golf 1 dizel bulursan al dizeller güçlü ve ekonomik yok hıza gerek yok diyorsan onların 1300 cc leri var benzinli 3000-4000 tl arası skodayı ikiye katlar 3 e böler ama temizi olursa ben hastasıyım o arabaların bizde 2 kasası hem ekonomik hem sağlam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Şubat 25, 2010, 12:18:32 »
http://www.sahibinden.com/satilik_uno_s_60-98WQQaXQQ21839423WQQpXQQdisplayitem

Güzel tercih olur Uno ama bu Uno pek düzgün durmuyo sanki. Zaten kaput oturmamış gibi. Sağ taraftan bakınca da ezik büzük duruyor araba sanki.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #15 : Mart 08, 2010, 01:08:09 »
http://www.sahibinden.com/_efsane_fiat_tempra_sx-a_lpg_li-68WQQaXQQ22497932WQQpXQQdisplayitem

Yöneticilerden rica konuyu kilityebilirler babam bu arabayı almıs.Salı gunu teslim alıcaz yardımcı olan tum arkadaslara tesekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mart 08, 2010, 08:04:17 »
Hayırlı olsun Taylan.
Folgsamkeit macht frei...