0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
anahtarcılar yapıyor artık. sende bir örneği varsa 100-150 civarına yapıyorlar...
Bu 2. seçenek olarak seçilebilir ancak ciddi riskleri var... Öncelikle anahtarı yaptırdığınız kişinin kesinlikle kötü niyetli olmaması gerekli. Bence bu çok büyük bir risk, ben hayatta alamam... Eğer yeni yaptırdığı anahtarı kullanarak götürürse kasko bile ödemez arabanın parasını... Akabinde bir diğer ciddi sıkıntı ise kaybolan anahtar... Eğer ki serviste yeni bir anahtar yaptırırsanız elinizdeki mevcut anahtara ve yeni yapılacak anahtara yeni immobilizer kodu yüklenir. Bu sayede kaybolan eski anahtarın immobilizer kodu silinir ve aracınızı çalıştıramaz... Ancak kapıları açar ancak motor çalışmaz... Fakat bahsi geçen piyasa şartlarında bu işlem yapılırsa sadece eski anahtarların bilgileri kopyalanabiliyor. Yani yeni immobilizer kodu gibi bir yükleme yapmaları mümkün olmuyor. Bu risk tablosunu göz önüne aldığınızda kaskoyu devreye sokup sokmamak size kalıyor...
Kesinlikle katılıyorum, göze alınamayacak bir risk. Ergün bey, Kasko'dam kaybolan anahtar ile ilgili destek almak için ne yapmak gerekiyor? Anahtarım kayboldu dersem yenisinin masrafını ödüyorlar mı??
Merhaba arkadaşlar,Arabamın yedek anahtarı yok. Toyota servisine sorduğumda 600 TL fiyat verdiler. Daha ekonomik bir şekilde bu sorunu nasıl çözebilirim?
konuyu hortlatmak istiyorum izninizle.arkadaşlar bu akıllı anahtar dediklerini ne kadara yapıyorlar servislerde bir bilginiz var mı?immobilizer kodlarının değişmesi ve bunun gibi işlemler hepsi dahil...ancak kaskoya yaptırmak istemiyorum, çünkü anahtarı ben kaybetmedim, aldığımda yoktu zaten...
Bir an önce yaptırın. Allah korusun, eğer arabanız çalınırsa kasko sizden yedek anahtarı isteyecektir, yedek anahtarı gösteremezseniz ödemede sorun olur diye biliyorum.
MerhabalarÇok kolay hemen bir oto anahtarcıya gidin ve 120-150 TL arasındadır fiyatı.Eğer bir sıkıntı olursa benimle irtibata geçin yardımcı olabilirim.Bilgi İçinhttp://www.otoanahtardunyasi.com U ziyaret ederseniz daha geniş bilgi alabilirsiniz.Saygılar