0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu yazı sizin mi ? , kimin , nerden alıntı ?Bu bilgileri yazarsanız çok iyi olurbana Toyota ar-ge muduru yazmış gibi geldi.[/quote]Otomobil Profesörü-Hakan Çelik'in bir yazısı Ben okudum sizinde okumanızı istedim.Zaten yeni ve eski bütün Toyota'lar karizmatik...
Bence tipsiz.. İki üç gündür yolda sedanlara rastlıyorum, bence tipsiz olmuş....[/quote]ya arkadaşım sen niye her toyota konusunda fırsatı kaçırmayıp hep tipsiz tipsiz diyip duruyosun...tipsizse git HONDA monda DAİHATSU yada nebilim TATA al..ikide bir tipsiz diyip duruyosun...
Hakan Çelik'e bu ünvanı kim vermiş? Bu adam Ufuk Sandık gibi bir şey. Hiç bir alakası yok arabalarla. Fatih Altaylı gibi, otomobil yazıyor diye bunu biliyor zannediyorlar. Adam haftasonları bayilerden yeni gelen arabalrı alıyor, artık o haftasonu İstanbul'da ne kadar turlayabilirse... Kardan yolların kapandığı oluyor. Evin önünde yatıyor araba. Bu adam yine yazıyor! Hangi piste gittin, kaç km yaptın, kaç kere kaydırdın, kaç kere yükledin arabayı. Hep traş, tam traş. Feci halde gıcığım böylelerine.[/quote]Bugün çok sinirlisiniz galiba tamam o zaman gelin sizi yapalım profesör
Yok sinirli değilim. Ama bunlar doğru. Benim diyen alıyor eline kalemi.[/quote]Bu dünyada adamın şanşı olmalı. Ben onu bunu bilmem. Şanş varsa adam profesör de oluyor hakkı yoksa da belli bir mevkiye geliyor. Yazıyı tesadüfen bir sitede gezerken okudum. Hakan Çelik'i tanımam ne bileyim...Hakikaten de senin dediğin doğru olabilir. Bu arada toyotalar hakikaten bana karizmatik geliyor.Tanıdığım bir market müdürünün arabası yeni de değil hani, eski bir toyota ama bakımlı ve pırıl pırıl... Kullanan kişiyle o kadar uyum sağlıyor ki o adam o arabadan başka hiç birine yakışmaz gibi geliyor bana...Yani kişiler arabalarıyla bir bütün oluşturuyor. Benim ilk kullandığım 93 senesinde 93 model Toyota Corolla'ydı... Onu sürerken aldığım zevki anlatamam. Yolun sesi yok, gıcırtı yok, yollarda yağ gibi kayar giderdim. Bir kuğu dan farksızdı. Ama tek kusuru yere çok yakın olmasıydı. Kasisleri atlarken ne kadar 1.vitese de atsan arabanın altı vururdu... O yüzden de onu satıp ailem başka bir araba almıştı. O tarihten sonra bir çok araba kullandım ama hiç onun gibisine rastlamadım.
Yol sesi yok mu? Daha neler [/quote]sanırım yasemin hanım o dönemki arabalarla karşılaştırıyor ve o arabalara göre corolla da yol sesi yok denecek kadar az...
sanırım yasemin hanım o dönemki arabalarla karşılaştırıyor ve o arabalara göre corolla da yol sesi yok denecek kadar az...[/quote] Tabiki belirttiğim gibi 93 senesinde sıfır bir arabaydı. Bir tofaş gurubuyla ne bileyim bir şahin, doğan, kartal'la asla muhakeme bile yapılamazdı. Sonra yine sıfır Abant yeşili bir brodway'i rahmetli babam bana yaş günü hediyesi olarak almıştı çok mutlu olmuştum. Fakat o bile gürültülü idi. Arabamın alındığı günden 4-5 gün sonra Ankara'ya gitmiştik yol da arabayı ben kullanmıştım. Yol ve araba bizi kadar sarsmıştı ki yorgunluğunu bir türlü üzerimizden atamamıştık. Babam araba kullanmam konusunda bana bizzat destek çıkmıştır. Korkma kızım Allahın izniyle hiç bir şey olmaz derdi. Çok şükür. Ehliyetimi 90 senesinde aldım. O gün bugündür bir çok araba elimden geldi geçti. Allah nazardan saklasın hiç bir kazam olmamıştır. Sonra Otomotiv üzerine de 95 yılından beridir Kamyon-kamyonet ve binek araçlar üzerine Satış Koordinatör'lüğü yapıyorum bırakında o kadar tecrübemiz olsun yani...
Bence tipsiz.. İki üç gündür yolda sedanlara rastlıyorum, bence tipsiz olmuş....[/quote]evet yahu nedir bu tipsiz tipsiz tutturmuşsunuz.gerçi sizin adınızı nerdeyse tüm forumlarda görüyorum.boş takılan biri ancak böyle konuşur zaten.hem siz yorum yapmayın mertol bey sizin beğendiğiniz araba 124 serçe.