0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
"bazen araç kalkış yapamayacak diye düşünüyorum" diyorlar. Demek ki 90 beygir bu kasaya ağır geliyor.
Vay be duyan da dünyayı kurtarıyorlar sanacak.
Forumun genel amacı ortak olarak tartışmaktır, Utku beye mesaj atmak isterseniz özel mesaj atabilirsiniz.Ayrıca benim mesajım mantık dışı ise Toyota'nın bir bayisinde satış görevlisi olarak çalışan birine dizel motor tasarlatmak ne kadar mantıklı?
Dizelin o kasaya ağır geleceğini bildiğimden gidip en küçük olan aracı aldım ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edecek kadar iddialıyım Benim araçta ne bastığın zaman gidişte, ne de düzgün kullandığın zaman yakıtı az harcamada herhangi bir problem yok Toyota'nın dizel motorundan ziyadesiyle memnunum yani Corolla ve Auris'e en az 1.6 dizel konması konusunda ben de sizlerle hemfikir olmakla birlikte, dizel araçtan GT performansı bekleyenlere tek tavsiyem gidin en az Audi A6 3.0 TDI ya da onun ayarında araç alın Benim bildiğim dizeller performans için değil EKONOMİ için kullanılır, ama denemek isteyenle Düzce İstanbul arasını 1 saat 15-20 dakikada gitmeye varım... (Tabi ki mazot masrafına karışmam) +1tamam kabul kalkısları bıraz agır ama yakıs konusunda herkezle ıddaya girerım sınıfının en az yakan dızel motoruna sahıp bende bu arabaya 1.4 90 beygır yetmez dıyordum ama cok cok guzel motor devırını alınca 3.0 audı'ye kafa tutar