Gönderen Konu: Hoparlörler Nasıl Çıkacak?  (Okunma sayısı 2462 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
Hoparlörler Nasıl Çıkacak?
« : Mart 01, 2007, 22:21:52 »
arkadaşlar 96 gli 'm var. biliyorsunuz arka hoparlörler için kendi kapakları var. arkadaki kolonları değiştirmek istiyorum. şöyle bir inceledim ama sökebileceğim hiç bir vida vs göremedim. kapaklar klipsli olabilir ve değiştirme işlemi içeriden yapılıyor olablir ama emin olmadığım için kapakları da zorlamadım. bu konuda fikri olan br arkadaşım bana yardımcı olablir mi acaba??
99 / T22 / 2.0 / SOL

Toyota Club Türkiye

« : Mart 01, 2007, 22:21:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1 : Mart 01, 2007, 23:29:46 »
Aracınızın hoparlör kapakları pandizota entegredir. Ancak pangizotu sökerek hoparlörlere ulaşabilirsiniz. Aracınızın arka koltukları yatabiliyor olmalı. Eğer yatabiliyorsa yatırın daha rahat ulaşırsınız. Pandizotun koltuğa yakın kısmında biri sağda biri solda olmak üzere 2 adet plastik geçme tırnak olacaktır bunları zarar vermeden bir tornavida yada ip aracılığıyla söktüğkten sonra pandizotun koltuk kısmından tutup kaldırarak kendinize doğru çektiğinzde çıkacaktır. Takarken cam dibindeki 2 adet tırnağın yerine oturmasına dikkat edin yoksa pandizotu yerine yerleştiremezsiniz.
2000 ZZE112 Toyota Corolla 1.6 Terra Special A/C

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #2 : Mart 09, 2007, 11:51:58 »
Alıntı yapılan: Erdem Manisalı
Aracınızın hoparlör kapakları pandizota entegredir. Ancak pangizotu sökerek hoparlörlere ulaşabilirsiniz. Aracınızın arka koltukları yatabiliyor olmalı. Eğer yatabiliyorsa yatırın daha rahat ulaşırsınız. Pandizotun koltuğa yakın kısmında biri sağda biri solda olmak üzere 2 adet plastik geçme tırnak olacaktır bunları zarar vermeden bir tornavida yada ip aracılığıyla söktüğkten sonra pandizotun koltuk kısmından tutup kaldırarak kendinize doğru çektiğinzde çıkacaktır. Takarken cam dibindeki 2 adet tırnağın yerine oturmasına dikkat edin yoksa pandizotu yerine yerleştiremezsiniz.
[/quote]

evet dün inceledim. haklısınız. bagaj içinden yapılıyor ama işlem. 4 adet kırmızı renkli tırnak var. sıkıştırıp yukarı doğru itiyoruz ve içeriden çıkarıyoruz. verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.
99 / T22 / 2.0 / SOL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #3 : Mart 10, 2007, 12:27:27 »
evett sonunda patlak kolonlar yerine pioneer ts-g 1749 taktım. Yanlız kolonların oturduğu yeri görünce gerçekten helal olsun dedirtti bi daha bizim japon  orjinal kolonların üzeri ince bir bezle toza karşı korunmuş ve ustaca yapılmış bir montaj sistemi. gerçekten güzel. bu arada pioneer hoparlörlerde baya bi iyiymiş (35W). teyp orjinal 4x15 philips ama baslarda teyp ekranında voltaj düşmesi bile gözlenmiyor. aracı aldığımızdan beri hiç bir şeyine pişman olmadık ki bu ayrıntılar bile met etmeye değer...
99 / T22 / 2.0 / SOL