Arkadaşlar ben bugün yarım saat süren bir işlemle gaz pedalındaki problemi yaptırdım ve farkını da hissettiğimi düşünüyorum............. götürmeden önce hafif bir takılma hissetmiştim ancak bu sorunun benim aracımda olduğunu toyota com tr den şasi no kontrol ile anladıktan sonraki dinlemelerimle hissetmiştim o nedenle psikolojik olabileceğini de düşlünüyorum... ....böyle bir problemin varlığı da kesin olarak açıklanmış olduğu için psikolojik olmama ihtimali yüksek .....ancak gitmeden önce görevli ile olan telefon görüşmemde servise geldiğimde sorunsuz çıkabileceğini bildirmişti ....nihayetinde sorunlu olduğundan 1 cm çapında 2 milim kalınlığında bir gri metal parça pedalın benim bilemediğim bir yerine monte edilmesi ile sorun halledilmiş oldu...........
servisten çıktıktan sonra 1. viteste gaz verirken arabayı sallayacak şekilde gaz pedalı titretti epey bir süre gitti ancak sonra hissetmedim yoldayken bir süre sonra tekrar hissettim ...sanırım parça aracın gaz pedalındaki sertlik oranını etkiledi ve benim eski alışkanlığım nedeniyle bu takılma ve titremeleri yaşadım..........
neyse sanırım çok uzattım........işlem kısa ve servisim misafirperver idi......tabiki bu konuda .......