0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam ben 99 corolla alacağım da 1.3 86 beygir olanlardan,arabayı sürerken bişey dikkatimi çekti araba 3000 devre kadar kendini 115 beygirlik bi focus gibi atarken 3000 devirden sonra inanılmaz bir biçimde yığılıp kalıyor ayrıca aynı rampada tamamen dolu bi O403 den tokat yiyor(otobüsle kıyaslamak ne kadar doğru bilmiyorum ama =) ) acaba yukarıda bahsettiğiniz sorunda böyle bi sorunmu ve çaresi hava akışmetre ve emme manifoldundan mı geçer bir de ayrıca sorunu çözdüren arkadaşım ne kadara yaptırdığını söylerse sevinirim
Kasası çıkartılmış TIR'lar da çok fena.. Onlara ne deniyor?
arkadaşlar merhaba bende bu sayfayı arayıp duruyordum acaba cevap yazdılar mı diye kaç kere baktım bulamadım acaba bunun kolay bi yolu varmıdır.siz nasıl haberdar oluyorsunuz sizin mesajınızın olduğu bi konuda yeni muhabbetler döndüğünden.bu arada ben arabayı aldım bu benim ilk arabam şahsen dünyanın en iyi arabasını aldığımı düşünüyorum tabi iyilik kötülük meselesi kişiden kişiye değişir ama sorunsuzluk güvenlik parça bolluğu az yakması kalite ve ucuzluk gibi 6 değikenli bir denklemin maksimum noktasını lagrange çarpanları yöntemi ile bulursak her halde o noktada bu araç vardır bence on numara.aracım 99 1.3 corolla base aracı ona gözü gibi bakan oda arkadaşım mustafa hocadan 10000 e aldım kendiside yine toyotadan şaşmayıp 98 avensis aldı.sağda solda farklı şeyler yazıyor ama benim aracım hocanın ve ustaların söylediğine göre çok noktadan enjeksiyolu 86 beygir olanladan ben daha aracı doğru düzgün sürme fırsatı bulamadım ama araçda bi boğulma var sanki sizler bu konudaki (otobüs =))bilgilerinizi muhakkakki deneysel olarak kazandınız ancak benim teorik beynim 400 küsür beygirde olasa turbo dizel de olsa ki bu torku kafadan 1.5 kat arttırır benzinli kuru bir motora göre, kasasının ağırlığından dolayı bence otobüslerden rampalarda tokat yememeliyiz:).artık gerek sizlerden bir şeyler öğrenerek gerek kendim deneysel bilgiler edinerek varsa bi sorun onu çözeceğime inanıyorum.