0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Led'leri aldığım arkadaşıma bakarım Osman.Zaten dediğin gibi otomobil elektroniği satan yerde Led'in metresi 30 TL'di
Özcan bey ellerinize sağlık, çok güzel olmuş. İyi günlerde kullanın.
Özcan abi, eline emeğine sağlık, güzel çalışma olmuş. Birgün babamın 2009 sprinterini fotoğraflıyayım size... TR'de öyle sprinter nadir bulunur..
Özcan güzel olmuş eline emeğine sağlık
Hayran kalmamk elde değil cidden ayrı bir hava katmış eline sağlık Özcan abi
Anladım Özcan. Bunun sebebi gecikmeli sönmeden kaynaklanıyor anladığım kadarıyla. Ben gecikmeli sönme devresini kendim yaptığım için bir sorun yok. Ama crafterin orjinal devresi akkor flamanlı lamba için olduğundan, çok küçükte olsa bir elektrik akışı olabilir, bunu normal ampülde farketmezken ledlerde farkedilir
Ellerinize sağlık. Çok güzel olmuş.Ben bu ledlerden dükkan raflarım için elektrikçiden aldım. Metresi 18TL idi. Pahalıya almamışım herhalde. Birde yanında bir zımbırtı aldım voltajı düşürüyordu sanırım ama adını bilmiyorum .
Ben bu konuyu nasıl görmedim diye düşünürken, ilk mesaj tarihinin ikinci ayda olduğunu gördüm. O sıralar Tayvan dışında olduğumdan foruma pek bağlanamamıştım. Hayırlı olsun Özcan hocam, emeğine sağlık, güle güle kullan
aynı şekilde ben de konuyu görmemişim. diğer konuda özcan'dan resim istiyorum. eline sağlık özcan, güzel iş çıkartmışsın.
Eline sağlık sahane olmuş.
Abi temizlik memizik yapamadık ama idare etçen artıkın =)Bizimki arkasını dönmüş "büyüyünce bende merso olucam" diyor sankiObjektiften de anlaşılacağı üzere, kamera güzel ama çekende iş yok, ayarlarını bilemedim kusuruma bakmayın..