0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya ben her türlü dinliyeyince saygı duyarımda pek dinlemem o tarz müzikleri.abicim sen dua et ismail yk dinlemiyor millet adam facebook a şarkı yaptı yani düşün
hayırlıolsun özcanım. ellerine sağlık. biraz yardım aldığını yazmışsın zaten ama ilk sefer için normal, aslında garanti için de gerekli bir durum. sonra vıd vıd ederler alakasız bi arıza da bile... hoş şimdi yapmayacakları da kesin değil. neyse güzel olmuş sonuçta, güle güle kazasız günlerde kullan arabanı...
tahminimden çok çok güzel olmuş özcan abi, eline sağlık ya bu kadarını tahmin etmiyordum
Özcan abi güzel bir uygulama olmuş eline sağlık ön tarafta kırmızı fikri güzel ama çok fazla led takma dikkatini dağıtır ve gözlerini yorar.
Çok güzel olmuş Özcan abi. Eline sağlık
Çalışmanız çok güzel. Ellerinize sağlık. Birde araç minibüs olunca montaj için epey fazla alternatif yeriniz, kabloları bertaraf etme şansınız da çok yüksek. Ama bu avantajlar sizin işçiliğinizin önüne geçememiş. Çok uğraşmış ve sıfır elektrik bilgisine rağmen iyi bir iş çıkartmışsınız. Dediğiniz gibi tavan lambalarının içine de power ledler koyarsanız içerisi oda içi gibi aydınlık olur. İnşallah o projenizi de hayata geçirirsiniz. Ama power ledler sabit akım kaynakları kullandığı için bu projeden biraz daha fazla bilgi edinmeniz gerekecek Saygılar, alkışlar...
Eğer ortaya çıkan emek alkışı hakediyorsa varsın ellerim kızarsın... Ne zaman istersen yardımcı olurum. İster birebir ( en azından telefonla) ister burada forum ortamında. Saygılar...