0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2000 model corollam var köy yolunda kullandım aracı okula gidip gelirken. amörtisörler ve ön takım gitmiş dediler servise sordum bayağı masraf çıkardı .parçaları kendim alayım dedim kyb alacaktım garanti vermediler. http://www.citygarage.com.tr/ sitedesinden 4 adet ön ve arka monroe( gazlı imiş.) sipariş ettim fiyat 330 tl (önler teki 80tl arkalar teki 85 tl )2 yıl garantili dediler .monroe için araştırma yaptım netten kullananlar genelde memnun. Namiştain Amortisör servisi ni aradım onlara sordum kullanabilirsin sorun olmaz dediler mutlaka orjinanili gibi olmaz ama ekonomk sayılr.cumartesi günü inş. takılacak yorumları yazarım.şu an arabayla eskisi gibi virajlara korkudan giremiyorum savrulacak hissine kapılıyorum umarım benim sorunumda düzelir .
Arkadaslar 2003 model corollam var on sol amortısor patlak en uygun marka hangısıdır.Kafamda monröe var acaba sizce uygunmudur.Kendi orjinal markası nedir.İzmir Akdemirde 266 fıyat soledı tekine (pahalı geldi bana).Acaba sanayi daha uygun olurmu.Bİlgi verirseniz sevinirim.
herkese selam amörtisör değişimi yapıldı gazlı olduğu içinmidir bilmiyorum biraz sert geldiler bana belki ilerde alışır gelelim yol tutuşuna bunu anlatamam harika birşey keyfim yerine geldi.fren mesefeleri kısaldı güvenle arabama binebiliyorum ALLAHI ın izni ile. üzerindeki amörtisörler orjinl miş Japonlar yapmışlar 170.000 iyi dayanmışlar.
arkadasım en iyisi KYB bn aldım yakımını 280 liraya yeni degirtirttim daha bugun helezıonları kestirmişler aracın oda patlak yapmıs yaylarla beraber 420 tutuyor ama bn taktırmasını bi ögle yemegine hallettim ustalıkda senin ustana göre degişiyor.....