Gönderen Konu: 2007 corolla sol hakkında  (Okunma sayısı 3475 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
2007 corolla sol hakkında
« : Şubat 17, 2010, 10:45:35 »
arkadaşlar bu araç 26000 yaparmı 5 parça  boya  var degişen yok   http://www.sahibinden.com/2007_coroll...l-66WQQaXQQ21543794WQQpXQQdisplayitem

Toyota Club Türkiye

2007 corolla sol hakkında
« : Şubat 17, 2010, 10:45:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Ynt: 2007 corolla sol hakkında
« Yanıtla #1 : Şubat 17, 2010, 20:08:00 »
bu araç 26.000 tl yapmaz bundan daha güzel araçlar bulabilirsin
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 17, 2010, 21:32:49 »
Nasıl bir bisiklet çarpöış bu araca meraak ediyorum.Bence o araç pertten toplama.Araç sol donanımlı deniyor ama sütündeki çelik jantlar solün jantı değil.Sonradan takılmış.O fiyatı hayatta etmez o araba.Forumda bir arkadaş km düşük temiz bir aracı 25 e almıştı.Acele etmez iseniz bulursunuz
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 17, 2010, 21:42:56 »
Nasıl bir bisiklet çarpöış bu araca meraak ediyorum.Bence o araç pertten toplama.Araç sol donanımlı deniyor ama sütündeki çelik jantlar solün jantı değil.Sonradan takılmış.O fiyatı hayatta etmez o araba.Forumda bir arkadaş km düşük temiz bir aracı 25 e almıştı.Acele etmez iseniz bulursunuz
+1
nasıl bir bisiklet olduğunu ben de merak ediyorum doğrusu...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Şubat 17, 2010, 21:59:02 »
En son teknoloji bir bisiklet arabayı hışşş etmiş.Ayrıca benım aracımda sol.Fotograftakide sol jantı.İlginç olanı sizin ilanını eklediğiniz araçtaki jant serviste satılıyor ve dört adedi 600 tl civarı.Birde bizim araçlardaki sol jantının ne özelliği var ise bilemiyorum altın kaplama falan herhalde servisteki tek adedi için satış fiyatı 1.100 tl.Hangi akla mantıkla bu jantı çıkarıp üstüne o jant takılır.Araç sagdan soldan toplanmış.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #5 : Şubat 17, 2010, 22:01:39 »
Bencede o araç o kadar para etmez. 26.000 tl ye daha güzel ve temiz corollalar ve baska model araçlar var  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #6 : Şubat 18, 2010, 10:01:31 »
arkadaşlar  araç toyata bayisi 2. elinde köşk dere toyotada motorsiklet yanından geçerken  sıkıştırmış   o yüzden sag kapılar ön ve arka  çamurluk boyalı   jantlarını sordugumda  2007 olanlar  plus olarak piyasaya çıkmış oldundan dolayı bu jantlar oluyormuş üstünde dendi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #7 : Şubat 18, 2010, 10:11:43 »
bencede  biraz aklıma yatmadı  içide biraz  hor  kullanılmış ve  satıcının  ilnda  belirtmedigi yerlerdede  boya  var expere  soktugumda çıktı  experi yapan  kaportacı ile  konuştum  belki  boya  degil  verniktir ama  ben boyalı  yazıyorum dedi  akü degişmiş  4  lastikte  farklı ama aracın sahibini toyota bayisinde  tanımayan yook sahibi mali müşavir  parayla  sorunu yok ama boyayı bile  casko  bozulmasın diye sanayide yaptırmış   ve birde  araçta  satıcının dedigi boya  olsun degişen olmasın araçta  deyip  biraz beni avutmaya çalıştı ama 2007  hor kullanılmış  olması  yerine  2005 temiz  kullanılmış olanmı alınmalı  valla kafam karıştı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 18, 2010, 10:13:53 »
Metin bey adamın günahını almiyim ancak bu işte bir iş var bence, adamdan plakasını isteyin bakalım vericekmi, malına çok güeniyor ve dedikleri doğruysa plakasını size verir, yada siz gidip aracı görün plakasını alın ve bir toyota servisini arayın , plakayı verin ve geçmişini isteyin servisten neler yapılmış neler edilmiş servise girmişmi girmemişmi vs, eğer toyota bu bilgileri veremeyiz dersede aracı almak istiyorum ve pazarlık yapıyorum, kazalı ve bakımsız araç almak istemiyorum bu paralar zor kazanılıyor dersiniz, ozaman size aracın geçmişini aktarırlar, yada forumumuzdan Ergün GÜRKAN ile irtibata geçip servis kayıtlarını ondan rica edin, kendisi toyota servisinde çalışmaktadır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Şubat 18, 2010, 10:15:56 »
2005 temiz kullanılmış araç tercih edin bence, daha dün forumdan birkaç arkadaşım evime geldi, ve bu konudan bahsetmiştik, kilometresi düşük olup bilinçsizce kullanılan araç yerine, kilometresi yüksek olan ancak bilinçli ve düzgün kullaınlan aracı tercih ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #10 : Şubat 18, 2010, 10:22:51 »
expere de  verdim 100 lira ama  birdaha  expere  kesin  sokmam boyacı  şöyle  yandan  bi bakıyo kalınlık  ölçerle  bakıyor okadara  bizde  bakıyoz motorcuda kaldırıyor  altına  fenerle ve  elle  şöyle  bisallıyo rotillri  fila  bakan arkadaş 17  yaşlarında  motora  bile hiç bakmadılar yani sanayiye  götürsem  daha  iyi ve 100 liraya da  zor ikna  oldular 100+ kdv  diyolar exper  ama exper dedigin  şey  bujisinden  tut aküsünün ne   durumda olduguna  kadar hepsine  bakmaları gerekmiyormu  ben  öyle  tahmin ediyordum  ama  araç 10 binde  bir bütün bakımlara  gelmiş  bakımdan  çıkalı 2 ay olmuş araç 63000 km adam senede 20 bin yapmış  az degil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #11 : Şubat 18, 2010, 10:26:21 »
aracı  toyota bayisi  köşkdere toyotada  expere  soktum bakımları aksamamış sahibinide  tanıyorlar ve  arcıda onlar satmış  ve araçta  ön tampon ve  sag far degişmi  ama  bunlar serviste  degişmiş
Metin bey adamın günahını almiyim ancak bu işte bir iş var bence, adamdan plakasını isteyin bakalım vericekmi, malına çok güeniyor ve dedikleri doğruysa plakasını size verir, yada siz gidip aracı görün plakasını alın ve bir toyota servisini arayın , plakayı verin ve geçmişini isteyin servisten neler yapılmış neler edilmiş servise girmişmi girmemişmi vs, eğer toyota bu bilgileri veremeyiz dersede aracı almak istiyorum ve pazarlık yapıyorum, kazalı ve bakımsız araç almak istemiyorum bu paralar zor kazanılıyor dersiniz, ozaman size aracın geçmişini aktarırlar, yada forumumuzdan Ergün GÜRKAN ile irtibata geçip servis kayıtlarını ondan rica edin, kendisi toyota servisinde çalışmaktadır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #12 : Şubat 18, 2010, 10:33:39 »
kendi arcımın  üzerine  14000  istiyor benim araç 2000  model  clio ama  ne zamandan  beri  bakıyorum  bu araçlara koca türkiyede 12 tane  araç var ya  pek satılmadı yada  alan satmıyor 25000 tl den az  paraya satan  yok internetteki fiyatlarmı  biraaz  uçuk acabag pazara  filan  çıkmadım hiç  piyasası nedir  yani tam  olarak 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Şubat 18, 2010, 10:44:02 »
Metin bey piyasası aracın durumuna göre 22000 ila 26,500 civarlarında, alıcağınız araçta 26000 tl fiyat verilmiş ben olsam tertemiz olmasına dikkat ederdim, bu araca bu parayı vermezdim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #14 : Şubat 18, 2010, 10:57:59 »
tamam teşekkür ederim ozaman  vaz  geçiyorum  bu araçtan ciddi ciddi  düşünmüştüm ama son olarak  sizden yorum almak  istedim   ve  şimdi  arama  yaparken toyota  auris lere   baktım  3 lira  da ha   pahalı ama güzel  duruyor ama   sürüşü  corolla gibimi yani   biraz daha  pararya  kıyıp  bundanmı alınmalı  alır almaz  lpg  takacagım  bu araç lpg ye uyumu nasıl  corolla  sol den iyi bir araçmı  aldıgım da  rahat  6  yıl satmam yani  kullanmak  için alıyorum 2 yıl sonra satarım zarar edrim  gibi  bir endişem yok 2. eli pek olmasada  olur  ama sol kadar iyi bir araçmı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Şubat 18, 2010, 11:27:12 »
Metin bey ben aurisleri çok beyeniyorum test sürüşüde yaptım bence hiçbir sorunu yok ama forumda bi arkadaş sürüc koltuğunda otururken bacaklarım uyuşuyor diye doğan koltuğunun süngerlerini aurise taktırtmıştı bana bu işlem çok abartılı geldi tabiki ama ben şimdi size alın  derim pişman olursunuz sonra bende üzülürüm, bence alınabilir bir araç, uzun vadedede sorun yaratmıycak bi araç ancak bi gidin görün inceleyin, fısrat bulabilirseniz test sürüşüne çıkın, konforunu bide siz kendiniz değerlendirin derim size

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #16 : Şubat 18, 2010, 12:29:47 »
hız sabitleyici bile var  valla çok  hoşuma  gitti inşallah  yakıt sarfiyatıda  corolla  gibidir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Şubat 18, 2010, 12:59:41 »
 Metin Bey zaten vazgeçmişsiniz ama ben gene de verdiğiniz kararda rahat olmanızı gerektirecek bir iki şey söylemek istiyorum.
 Öncelikle 2007'de sadece Plus-Line'ler değil Sol donanımlılar da üretildi. Hem zaten bu araç Plus-Line değil Sol, ancak ne hikmettir anlamadım bu jantları takmışlar. Bu jantlar Plus-Line jantı da değil. Aksesuar olarak satılan, 4 tanesi 800-900 liralık bir jant... Sol jantları Tuncay Hocam'ında söylediği gibi altın değerinde. 4 tanesi 5.000 Tl gibi bir rakama mal oluyor...
 Ben kesinlikle plakasını gizleyen bir arabaya bakmam, çok ucuz olsa bile direk elerim... Neden saklayasınız ki plakayı???
 Eğer ki expertizi aracı almak istediğiniz servisinde yaptırdıysanız bence çok güvenilir olmayabilir... Kim sattığı mala çürük der ki??? Sonuçta bu iş ticaret... Sadece servis olarak bakmayın, aynı zamanda satıcı gözüyle bakın aldığınız yere...
 Geçmiş olsun diyelim, iyi forumlar...
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #18 : Şubat 18, 2010, 13:17:26 »
çok  teşekkürler   bilgileriniz  için size  özelden    msj attım şimdide  aurislere  bakıyorum allah sonumuzu  hayır eetsin bakalım 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Şubat 18, 2010, 15:41:28 »
Plus line diyorsa o araca plus line donanımında dijital klima varmı bilmiyorum ama yok herhalde.O araç dediğiniz gibi özensiz kullanılmış.Araca bakılmamıs.Aracı aldıgınıza yapacagınız bir sürü masraf cıkar.satarkende boyalarından dolayı alıcı pek çıkmaz.Aracın heryeriyle oynanmış.Ayrıca aracı servisin tanıması önemli değil.Birebir toyota plazada müşteriye komple boyalı arabayı boyasız diye satan bir toyota plaza var.Geri müşteri dava açıp aracı plaza ya geri veriyor.Sonucta birebir satıcı ile görüşüp ave aracı görerek almanız önemli.Aracın içi önceki sahibinin özentisini belli eder.Şahsen içinde sigara içilmiş döşemeleri yanmış kir içinde olan araçları hüç düşünmezdim.Ayrıca internette pert olan arabayıda lokal boya var diye satmak isteyen bir sürü insan var.Auris güzel araba ama mesutun dediği gibi aracın içine oturup sürdükten sonra kararını verin.Şahsen sedan illa şart demiyorsanız benim ve mesutun kullandıgı corolla sol hb bir araçta alabilirsiniz.Corolla Hb nın alıcısı aurise göre daha kolay bulunuyor.Zevk sizin.Ne almak istediğinize karar verin ondan sonra sabır la bekleyin.
Toyota plaza lara araçlara çok yüksek fiyaty çekiyolar.piyasadan rahat 2-3 bin lira üstünde istiyolar
2011 d4d Corolla