Gönderen Konu: benzinden lpg yegeçişte sorun  (Okunma sayısı 1671 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
benzinden lpg yegeçişte sorun
« : Şubat 15, 2010, 20:12:20 »
aracımda brc markalı lpg mevcut aldığım kişi benzinde çalıştıktan sonra lpg ye kendi geçer demişti nasıl anlarım diye sorduğumda lpg yi gösterir ışıkların yanıp sönmesinin bittiği sabit ışığa geçtiğinde demişti dün o kadar yol eve gelirken benzin göstergesinin yerinden oynadığını görünce lpg ışıklarına baktım yanıp sönüyorlardı sanırım hep benzinle gidip gelmişim başına gelen veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim şimdiden teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

benzinden lpg yegeçişte sorun
« : Şubat 15, 2010, 20:12:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: benzinden lpg yegeçişte sorun
« Yanıtla #1 : Şubat 15, 2010, 20:33:00 »
Hocam brc ise benim aracımdada brc kullanıyorum.Göstergesi yuvarlak.Ortadaki brc yazısına bastıgınzıda en üsteki tek nokta kırmızı ise benzınde demek.Orda bırakırsanız kendı gecmez lpg ye.Ancak ordaki gösterge yeşil ise lpg de demek.Sabah ilk çalıstıgında kırmızı olur sonra yeşil olur.Alttaki 4 seviyede lpg seviyesini gösteriyorYolda devam ediyorsunuz  araç ısınmıs ama gösterge kırmızı ortadaki brc  yazısına basın yeşil olur.Lpg ye geçmiş demektir.Yani siz manule olarak aracı benzıne almıssanız tekrar lpg ye almaz iseniz o kendisi geçmez.Siz lpg ye geçirirsiniz.Sonra ilk çalısmalarda kırmzıı olur benzınde calısır.Kendiliginden yeşile lpg ye geçer
2011 d4d Corolla