0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim için "hız sınırını aştınız" sesinden güzel bir ses yok
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Acaba nereden aldığınızı sorabilirmiyim fiyatı çok iyiymiş gerçekten.Bende almayı düşünüyorumda.
Murat ellerine sağlık.Bu sensör işinide ben Cuma günü yaptım.Dörtnal Toyota'da otururken Passat'ın arka sensörlerinde orta olan ikisinde içe doğru bir göçme gördüm.Plaka lambalarını sökerek sensörlere ulaştım..Her iki sensörü söktüm ama plaka lambasını olduğu kısımdan çıkmadı.Burak usta tampon sökülmeden olmaz dedi ve vira bismillah tampona daldık.Seninki gibi basitte değildi.15 adet vida ve her iki stopuda sökerek ancak taöpom yerinden çıkarıldı.Sensörlerin yapışkan kısmını maket bıçağı ile güzel temizledim,sonra zımpara ve daha sonrada çift taraflı bant ile tampona sabitledim.Bir daha da yerinden çıkmasın diyede Alman arabasına Japon yapıştırıcısıda döktüm.Ve tüm işlemi tersinden yeniden yaptık.Artık araba benden çıkıncaya kadar o sensörler bir daha yerinden çıkmaz...
Abicim elin kolun dert görmesin devamını bekleriz seninde bir başka konuda söylediğin gibi Bu arada ilk fotoda tamponun siyah bölümündeki stickerde harfler tam iken son fotoda bir ''T'' harfi kaybına uğramışız sanki
TAMPON sökerek park sensörü takacaklar ELEKTROMAGNETİK sensör tercih edebilirler. Tamponu delmeden montajı yapılıyor.
özer abi detay alalım lütfen bende tampona kıyıp taktıramadım böyle bir cihaz vrsa bilmek isterim.