0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
auris'ın konforunun yariste bulamazsın zorluk yasamazsın...
peki auris aldım diyelim 2. el yine otomatik şanzumanlı alıcam ama 2. el olduğu için şanzıman problemi yaşarmıyım?
önceki sahibinin nasıl kullandığına göre değişir. otomatik araba zorlamaya gelmez sonuçta, manuelde olduğu gibi hızlanamazsın buna rağmen sürekli sollama, lambalarda fazla gaza yükselirsen araç yorulur. 2004 model tam otomatik corrolla var babamda 2003 ün sonlarına doğru aldı. rutin bakımları dışında aracı servise götürdüğünü bilmem. tabiri caizse kaymak gibi bir sürüş keyfi var. zaten konforlu araç, ses seda yok, sorun yok direk "tooyoo toyota tooyoo toyota çıkarım senle her yola" moduna giriyorsun babam gibi sakin bir satıcı bul ve al
yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum... ama sakin satıcı anlaşılmıyor malesef. adamın alnında yazmıyor ki...
bu işlerde güvenmek ve emin olmak önemli ama yaris bende biraz ağır basıyo sonuçta sıfır araç temiz bir mendil gibi
2. el alıpta şanzumanın dağılma riski beni ürküttü en güzeli sanırm gideyim sıfır bi 1.3 yaris terra sport alayım 90 hp 120 tork 180 kadran sanırm yeterli bana
Torkun 120 olduğuına emin misiniz?
değildir hakkı abi benim araç 123 nm tork üretiyo fabrika verilerine göre o daha fazladır