Gönderen Konu: seçemedim  (Okunma sayısı 2357 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
seçemedim
« : Şubat 14, 2010, 16:05:41 »
1.3 terra sport model bir yaris düşünüyorum  sıfır bir araç istiyorum  yaklaşık fiyatı 29 500  benimde bütçem zaten en fazla 30 bin tl  ama 2. el aurisler 2008 modeller aklımı çelmiyo değil şartım otomatik yada triptonik olması acaba bu bütçeyle ne alabilirm
şimdiden ilginiz için teşekkür ederim

Toyota Club Türkiye

seçemedim
« : Şubat 14, 2010, 16:05:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: seçemedim
« Yanıtla #1 : Şubat 14, 2010, 16:19:05 »
Buradan devam edelim madem itiraf ettin :D 

Evet Auris dediğin gibi daha bi ihtişamlı duruyor ama bence Yarisi güzelce bir incele git bayide bak.... Yaris beklenen daha konforlu ve geniş bir araç...
Bence alışırsın manuel vitese çokta zor değil araç kullandıktan sonra hele ki yarisini alınca daha bi seveceksin :D :D Seçme hakkı bırakmadım galiba sana :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #2 : Şubat 14, 2010, 16:22:17 »
Bencede 2009 düz vites auris bulursan auris al derim auris'ın konforunun yariste bulamazsın  düz vitesede alısmaya bak ilerde zorluk yasamazsın...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Şubat 14, 2010, 17:10:59 »
peki auris aldım diyelim 2. el yine otomatik şanzumanlı alıcam ama 2. el olduğu için şanzıman problemi yaşarmıyım?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 14, 2010, 17:25:12 »

auris'ın konforunun yariste bulamazsın  zorluk yasamazsın...

:wacko: :wacko:  Taylan emin misin???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 14, 2010, 19:10:42 »
peki auris aldım diyelim 2. el yine otomatik şanzumanlı alıcam ama 2. el olduğu için şanzıman problemi yaşarmıyım?

önceki sahibinin nasıl kullandığına göre değişir. otomatik araba zorlamaya gelmez sonuçta, manuelde olduğu gibi hızlanamazsın buna rağmen sürekli sollama, lambalarda fazla gaza yükselirsen araç yorulur. 2004 model tam otomatik corrolla var babamda 2003 ün sonlarına doğru aldı. rutin bakımları dışında aracı servise götürdüğünü bilmem. tabiri caizse kaymak gibi bir sürüş keyfi var. zaten konforlu araç, ses seda yok, sorun yok direk "tooyoo toyota tooyoo toyota çıkarım senle her yola" moduna giriyorsun :)

babam gibi sakin bir satıcı bul ve al :)
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Şubat 14, 2010, 19:43:55 »
2. el alıpta şanzumanın dağılma riski beni ürküttü en güzeli sanırm gideyim sıfır bi 1.3 yaris terra sport alayım 90 hp 120 tork 180 kadran sanırm yeterli bana  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 14, 2010, 21:09:52 »
önceki sahibinin nasıl kullandığına göre değişir. otomatik araba zorlamaya gelmez sonuçta, manuelde olduğu gibi hızlanamazsın buna rağmen sürekli sollama, lambalarda fazla gaza yükselirsen araç yorulur. 2004 model tam otomatik corrolla var babamda 2003 ün sonlarına doğru aldı. rutin bakımları dışında aracı servise götürdüğünü bilmem. tabiri caizse kaymak gibi bir sürüş keyfi var. zaten konforlu araç, ses seda yok, sorun yok direk "tooyoo toyota tooyoo toyota çıkarım senle her yola" moduna giriyorsun :)

babam gibi sakin bir satıcı bul ve al :)

yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum... ama sakin satıcı anlaşılmıyor malesef. adamın alnında yazmıyor ki...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Şubat 14, 2010, 21:19:29 »
yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum... ama sakin satıcı anlaşılmıyor malesef. adamın alnında yazmıyor ki...

etrafında tanıdığı bildiği ya da tanıdığının bildiği :lol: birileri vardır belki, o yüzden yazmıştım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Şubat 14, 2010, 21:41:48 »
kızma hemen... tamam. zaten buralar ne için dimi... birbirimize referans olucaz, birbirimizin çevresi olucaz naçizane. aradığımızı hep beraber bulucaz inşallah. bu arada sana neredeyse tamponu komple göndericektim :D sticker için ama baktımki benim araba tamponsuz çok tipsiz duruyor vazcaydım. modifikasyona bakar mısın?
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Şubat 14, 2010, 22:22:58 »
vazcaydım mı?! etrafımda benden başka kullanan yok bu sözü, ilk kez denk geldim :lol: tamponun kalmasıda yerinde bir fikir olmuş :lol:

not: kızmadım tabiki, kızınca "lol" ( :lol: ) smileyi kullanmam ;) aslına bakarsan pek gülmem de :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Şubat 14, 2010, 22:27:27 »
benim etrafımda da yoktu bu sözü kullanan ama şimdi şimdi duyuyorum artık. senin gibi yadırgamıyor da değilim... :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Şubat 14, 2010, 23:22:42 »
bu işlerde güvenmek ve emin olmak önemli ama yaris bende biraz ağır basıyo sonuçta sıfır araç temiz bir mendil gibi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Şubat 15, 2010, 00:10:00 »
ben de 2000 model yaris var.Sadece bakımları yapılmış ve çok zorlanmamış toyota nın her modelini tavsiye ederim sağlam araçlar.ben yarisimin konforundan pek memnun değilim.ancak sıfır arabaya binmek bi başka oluyo
yanlız ben olsam 2009 auris felan düşürmeye çalışırım araba işi acale etmeye gelmiyo biraz sabrederek temizini ve ucuzunu alabiliyorsunuz ucuz olmasa bile sıfır veya sıfıra yakın bi araç alın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #14 : Şubat 15, 2010, 01:36:33 »
bu işlerde güvenmek ve emin olmak önemli ama yaris bende biraz ağır basıyo sonuçta sıfır araç temiz bir mendil gibi :D

elalemın eskısını kullanacagına tabii sıfır araba tavsıye ederım ama yarıste aurıste kullandım yarıs oyuncak gıbı gelıyor bana cok sevımlı ve hızlı lafım yok ama aurisin yerını tutmaz hos aurısınde vıtes topuzuna gıcıgım 89 şahınler gıbı yapmıslar nede olsa turk montaj :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Şubat 15, 2010, 01:52:39 »
Alıntı

Bence Nagihanın babasının arabasını al, hem sakin kullanıcı arabayı fazla hırpalamamıştır, hemde arabadan anlıyor, bak kızına bile sıfır araba almasını tavsiye etmişti :foto:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Şubat 15, 2010, 09:40:41 »
2. el alıpta şanzumanın dağılma riski beni ürküttü en güzeli sanırm gideyim sıfır bi 1.3 yaris terra sport alayım 90 hp 120 tork 180 kadran sanırm yeterli bana  :D

Torkun 120 olduğuına emin misiniz?
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Şubat 15, 2010, 14:06:27 »
Torkun 120 olduğuına emin misiniz?
değildir hakkı abi benim araç 123 nm tork üretiyo fabrika verilerine göre o daha fazladır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Şubat 15, 2010, 14:17:27 »
değildir hakkı abi benim araç 123 nm tork üretiyo fabrika verilerine göre o daha fazladır

Benim katalogda 128 yazıyordu tork için yanlış hatırlamıyorsam. Bunun torkunun daha iyi olması lazım.
Folgsamkeit macht frei...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : Şubat 15, 2010, 21:48:01 »
arkadaşlar resmen mmt den soğudum sanırm çoğu sorunluymuş peki yarisin tam otomatik seçenekleri varmı? yoksa başladığım noktadayım :hoş:
en baştan araştırmaya başlıyacağım..