Autodrom® Trafik kültürü"nün oluşumunu sağlamak ve sürüş kalitesini yükselterek, güvenlik bilincini en geniş şekilde yaymak amacı ile 2003 yılından bu yana hizmet vermektedir. "Bugün Öğren, Yarını Yaşa" sloganı ile bilinçli sürücüler yetiştiren Autodrom® konusunda ülkemizin ilk ve tek yerleşik tesisidir.
SERTİFİKALI EĞİTMEN KADROSU
T.C Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Autodrom®; merkezi Avusturya'da bulunan uluslararası eğitim merkezi Test&Training Ges.m.b.h, Amerikan Uluslararası Güvenlik Konseyi National Safety Council (NSC) ve American Safety & Health Institute üyesidir ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu TOSFED tarafından tanınmıştır. Autodrom®, bu sayede alanında ulusal ve uluslararası otomobil sürüş teknikleri eğitimi verme konusunda yetkilidir.
Autodrom®, Uluslararası sertifikalı eğitmenleri eşliğinde özel donanımlı 9 adet otomobil, 2 adet minibüs, 1 adet kamyon ve 2 adet motosiklet ile sürücülere direksiyon hakimiyetini arttırma ve kazaları önlemeye yönelik "Sürüş Teknikleri Eğitimleri" vermektedir. Eğitim programları haricinde, firmaların sürücü seçimleri için seviye tespiti ve psikoteknik değerlendirme testi hizmetleri de verilmektedir.
SEVİYE RAPORLAMASITüm eğitim programlarının öncesi ve sonrasında katılımcılara yazılı test uygulanmakta ve bu sayede gelişim daha net gözlemlenebilmektedir. Ayrıca pratik eğitimler esnasında katılımcının konu ile ilgili bilgi ve yetenekleri de eğitmenler tarafından değerlendirilmekte, tüm bu bilgiler eğitim sonrası firmalara raporlanmaktadır.
Ankara için eğitim almak isteyenler olursa yönlendirebilirim..