0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1. mmt yarisim, 2.viteste takılıp kalıyor anca aracı olabildiğince yavaşlatıp tekrar gaza yüklendiğim zaman kendine geliyor ya da manuel kısmına alıp tekrar otomatiğe geçirdiğimde düzeliyor. sürekli olan bir şey değil, 2-3 kere anca başıma geldi. sizce nedeni ne olabilir?2. anahtarımı, sustalı hale getirebilir miyim? (başka bir konuda sormuştum anahtar ve anahtarlıklarla ilgili olan fakat cevap alamadım)3. plakayı yeniden yaptırabilmek mümkün müdür? sadece bir tane istiyorum ama ön plaka için.4. modifiyeye meraklıyım ve istediğim şeyler öğrenci bütçesini zorlayan şeyler, sizce değer mi mmt şanzıman için? sonuçta bir şeyler yaptırırsam min 5 yıl kullanmak lazım. 5. tekerler ve çamurluk diye geçiyor sanırım etrafındaki kısım arası boşluk fazla gibi geliyor bana. taşlı bir yoldan geçerken lastikten o kısımlara çarpan taşların sesi olduğu gibi içerde. herhangi bir malzemeyle kaplayabilir miyim acaba?aklıma başka gelen şeyler olursa sorarım
5. Spor yay+ büyük inç jant tavsiye ederim o boşluğu kapatmak için. Ama ses için yapacak birşey yok herhalde..6. teşekkür ederim
ben sadece 5. soruna cevap verıcektım hadi el atmısken oburlerıne cevap vereyım dedım Ama tabıkı gene senın fıkrın bıde sonax'lardada yapılıyormus ses yalıtımı ıcın mumlama ıslemı bılgın olsun.