Gönderen Konu: kaloriferden gelen koku..ve evoporatör temizliği hakkında bilgi....acil..!!  (Okunma sayısı 5485 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: B+
arkadaşlar 1993 corona için... evoporatör nasıl temizlenir..koku geliyor hatta arabanın içine sindi bu koku..biraz araştırdım..bu evoporatör ün temizlenmesi gerekiyormuş..ama zor ve zahmetli bir yerdeymiş..bazı spreylerden bahsettiler ..kullanan ve faydasını gören arkadaşlar bilgi verebilirmi..birde bu spreyi kullandık diyelim bu pisliği ordan nasıl atıyor acaba.yani mantığı nedir..fiyat bilgiside lazım..şimdiden tesekkur ederim..

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
  Büyük alışveriş merkezilerinde bunu bulabilirsin Eren. Ucunda hortum vardır. Mekanik Bölümde de araştırma yaparsan bu konu detaylıca tartışılmıştı. İyi bir temizleyici (kanallara uygulşanacak ve uygulanışı üründe yazar) işini çok iyi görür. Diğer yandan belli sürelerde bir kurutucu denen bir klima parçasıda değişiyor diye biliyorum ama onuda araştırmak lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
tamam üstad tesekkürler..fiyat bakıyorum internette ama bir marka fialan bulamadım..araştırmaya devam..tekrar sağol..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  Ben teşekkür ederim, fiyatları çok değildir, dediğim gibi büyük alışveriş merkezlerinde bulabilirsin. Antibakteriyel özellikli ve kaliteli olmasına dikkat et bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
  Valeo'nun resmi sitesine bir bakın isterseniz Eren bey...sanki buna benzer bir ürün gördüm gibi.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
özcan bey cok tesekkurler ama bu valeo nun ürünü araç icindeki koku ve bakterileri yok ediyor..benim arac biraz eski oldugu ıcın evoperator e ulasıcak bır malzeme lazım..araştırmaya devam..tavsıyenız ıcın cok tesekkurler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
  Büyük alışveriş merkezilerinde bunu bulabilirsin Eren. Ucunda hortum vardır. Mekanik Bölümde de araştırma yaparsan bu konu detaylıca tartışılmıştı. İyi bir temizleyici (kanallara uygulşanacak ve uygulanışı üründe yazar) işini çok iyi görür. Diğer yandan belli sürelerde bir kurutucu denen bir klima parçasıda değişiyor diye biliyorum ama onuda araştırmak lazım.

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında şu an markasını hatırlamadığım bir sprey kullandım. Üzerindeki kullanım kılavuzunda yazanları harfiyen uyguladım ve çok memnun kaldım. Şu ana kadar hiç kötü koku gelmedi, şiddetle tavsiye ederim.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
hakkı bey keşke markayı bir hatırlayabilseniz..:) madem siz denemişşiniz..:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis 2005 1,6 : Öğretmen
  • Araç: Avensis
  • 1 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar Merhaba,
Bende de 1994 corolla var bu yıl kaloriferi açınca bir koku meydana gelmeye başladı, antifiriz kokusu mu diye araştırdım fakat değil gibi ve araba hiç su eksiltmiyor. Acaba bu koku ne olabilir, bilgi verebilirseniz mutlu olurum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • 5 kere teşekkür edildi
hakkı bey keşke markayı bir hatırlayabilseniz..:) madem siz denemişşiniz..:)

Bakın hepsine şöyle bir.. Sonra bakmadan markalarını kağıda yazın. Hangisi akılda kalmıyorsa odur..
:) :)
Hakkı Bey, "Ne kullanırsan kullan ama, kullanım kılavuzunda yazanı harfiyen uygula"  demek istiyor. :) Tavsiye ettiği şey bu...
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Bakın hepsine şöyle bir.. Sonra bakmadan markalarını kağıda yazın. Hangisi akılda kalmıyorsa odur..
:) :)
Hakkı Bey, "Ne kullanırsan kullan ama, kullanım kılavuzunda yazanı harfiyen uygula"  demek istiyor. :) Tavsiye ettiği şey bu...

Aynen öyle :)

Edit: markası Carpex idi yanlış hatırlamıyorsam.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB-
O bahsettiğiniz şey eğer benim anladığımsa klima temizleyicisidir. Ben geçtiğimiz yaz metro gross marketten almıştım 14 tl fiyatı vardı. Ama siz siz olun kokulu olanından almayın cok uzun süre kokusu gitmiyor ve cok ağır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
Arkadaşlar Merhaba,
Bende de 1994 corolla var bu yıl kaloriferi açınca bir koku meydana gelmeye başladı, antifiriz kokusu mu diye araştırdım fakat değil gibi ve araba hiç su eksiltmiyor. Acaba bu koku ne olabilir, bilgi verebilirseniz mutlu olurum.
Aynı işlemi sizinde uygulamanız iyi olur bence.