Gönderen Konu: Değerli fikirlerinize ihtiyacım var  (Okunma sayısı 4141 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
Değerli fikirlerinize ihtiyacım var
« : Şubat 13, 2010, 11:02:22 »
Merhaba yeni üye olarak aranızda olmak güzel.
Aranıza bir Toyota sahibi olarak girmek çok daha iyi olacaktı...Uzun zamandır heves içinde tasarımını çok ama çok sevdiğim 2006/2007 model  bir Corolla-sol HB A/T aradım durdum. En son geçen hafta, kendimce bana sanki iyi bir fırsat gibi olarak görünen bir Auris karşıma çıktı.ve arabayı almak için son kararımı verdim..(miştim ki)..ama burada tüm okuduklarımdan sonra Auris almaktan vazgeçecek duruma geldim
Sizce 34.000 tl verip 5000 km de 2010 model Auris Comfort Extra A/T ya sahip olmak hata mıdır sevgili arkadaşlar?

Saygılar
Kıvaç Kutlu

Toyota Club Türkiye

Değerli fikirlerinize ihtiyacım var
« : Şubat 13, 2010, 11:02:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ynt: Değerli fikirlerinize ihtiyacım var
« Yanıtla #1 : Şubat 13, 2010, 11:06:09 »
Sizce 34.000 tl verip 5000 km de 2010 model Auris Comfort Extra A/T ya sahip olmak hata mıdır sevgili arkadaşlar?
Asla hata değildir...

Hangi konuları gördükten sonra cayma fikri doğdu bilmiyorum ancak tahmin ediyorum ki siz MMT şanzımanlarla ilgili sorunları okudunuz. MMT seçeneği biraz problemli bu doğru. Ancak sizin alacağınız araç tam otomatik vites olmalı, yani MMT değil. O yüzden bu sorunları yaşamayacaksınız...
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Şubat 13, 2010, 11:23:35 »
Auris test kısmında dün, 2007 yılından dünkü tarihe kadar iletileri okudum ve kafam karıştı. Gerçekten karar vermekte çok zorlanıyorum. Cevabınız için çok teşekkürler. Çok net olarak "asla hata değildir" cevabı biraz cesaretlendircek beni galiba.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 13, 2010, 11:33:29 »
hoş geldiniz Kıvanç Bey, ergün arkadaşımızın görüşlerini dikkate almanızı tavisye ederim.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Şubat 13, 2010, 11:36:50 »
 Ben size bu sözü bu aracı gerçekten çok iyi tanıyan biri olarak söylüyorum. O yüzden çok net konuşuyorum. Açık konuşayım ben MMT vitesi almam, ama eğer tam otomatik vites ise ve maddi olarak da imkanım olsa temiz bir Auris'i bu rakamlarda bulmuşken kaçırmak istemezdim...
 Ancak fiyat çok düşük görünüyor. Bi numara yoktur umarım araçta.
 Eğer satılık ilan linki varsa burada bir paylaşın isterseniz, belki daha fazla yardımımız dokunur...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #5 : Şubat 13, 2010, 11:38:12 »
hoş geldiniz tam otomatiklerde bi sorun çıkmıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 13, 2010, 11:55:24 »
mmt vites'e sahipleri pek alışamadığı için bence sorunlar oluşuyordu.auris benim hayran kaldım bir araç.kokpiti beni çok etkiliyor içine oturunca insanda başka hisler oluşuyor.çünkü herşey sizin etrafınızda şekilleniyor.ben kesinlikle almanızı tavsiye derim.hatta o fiyata temiz bulmuşsanız almamak sizin hatanız olur.fakat bence manuel vites alın çünkü o kokpitte kullanması çok zevkli olur
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Şubat 13, 2010, 11:57:49 »
  Öncelikle burası başlıktan anlayacağınız gibi  tanışma bölümü. Öce bi sizi tanıyalımki kendini tanıtmayanlara hoş geldin demiyoruz.

Bence de fiyat çok uygun. Detaylı bir baktırımdan sonra alın tabi. Ama mmt alma. A/T alabilirsin. Fakat onlarda 4 ileri ve çok yakıyorlar. Ben şahsen tipini pek sevmiyorum aurisin hele elfireni tasarımı berbat, corolla 2006-07 model sol hb A/T alırdım. Şöyle siyah içi bej döşeme maun kaplamalı çok hoşlar. Artı modifiye vs ye de güzel geliyor. Aksesuar bulmak çok rahat. Tercih yinede sizin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #8 : Şubat 13, 2010, 12:02:45 »
İsmail bey teşekkürler fakat dün üye olduğum zaman tanışma kısmında kendimi tanıtan bir mesaj yazmıştım.:)
Ergün beyin görüşlerini dikkate alacağım Hakkı bey. çok teşekkürler.
Evet araç tam otomatik.
Aracı 2-3  km deneme olarak sürdüm herhangi bir şey gözüme çarpmadı. Hatta keyif aldım diyebilirim o kadar kısa zamanda. Maalesef linki yok. ( araç rengi yakamoz gri)
Araç bir firmadan başkasına borç karşılığında verilmiş. Alan kişi jipe bindiği için kulanmayacak ve satacakmış.Bu sebepten fiyat düşük. Ama Avcılar Sonkara götürüp kontrol ettirmek istiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Şubat 13, 2010, 12:09:59 »
Ama Avcılar Sonkara götürüp kontrol ettirmek istiyorum.
Bu kontrolden sonra eğer araçta sorun çıkmazsa gözünüz kapalı alın bence bu aracı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #10 : Şubat 13, 2010, 12:12:14 »
aurıs guzel bır arac alın kıvanc bey.tam otomatıklerde sıkıntı olmaz.arkadasımın duz vıtesı var sıkıntısız kullanıyor ama benzınlısı bıraz fazla yakıyor.sız aracı tanıdık kaportacıya göturun servısten sonra fıyat ucuz cunku :S
corolla comfort D4D 2007

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Şubat 13, 2010, 12:14:28 »
  Valla sen al onu mümkünse Ergün kardeşimize getir. O baksın güzelce. Plaksını verin özelden ona araştırsın.
   Ergün'cüğüm gerçi senin adına konuştum ama yardımcı olursun sanırım arkadaşımıza. O fiyat tertemiz sıfır sayılacak bir araç için çok uygun. Kaçırma çok sevdiysen.  

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Şubat 13, 2010, 12:18:25 »

Baktımda fiyat normal bence. sıfırı 41 milyar. Ben corollamı aldığımda sıfırı 42.000 di 30.000 e almıştım. Sıfırı 44 bin iken 33 e sattım. Arada 10.000 ler oynuyor. Fiyat makul geldi ban Ergün sen daha iyi bilirsin tabi ama 2. eldeki piyasası yerleştirmiştir gerçi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #13 : Şubat 13, 2010, 12:41:15 »
Atakan bey, eşim düz vites kullanabilse düz alacağım ( gerçi ben daha fazla kullanacağım bu gidişle:)
Zaten çoğunlukla beylikdüzü,Atatürk havalimanı arası yol yapacak. Sanırım Benzin fiyatı bu sebeple çok canımızı yakmayacak.
İbrahim bey Kaporta derken, nasıl bir hata çıkabilir acaba 2010 model araçta? Zaten serviste bakmazlar mı?

Ergün bey ustamız ile irtibata geçeceğiz galiba bunca yazılandan sonra:)

Yukardaki görüşlerden sonra sanırım arabayı, allah izin verirse alacağım. ( kredi için dua etmeliyim :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : Şubat 13, 2010, 12:59:32 »

Araçepey bi kaza yapmış olabilir. km sine aldanmayın 3000 km de pert olmuş araba gördüm. Kaportası çamurlukları kapıları değişmiş olur. takla atmış tamir görmüş komple boyalı olur vs. Gerçi o tip bi araç daha ucuz olur. araçta 4 parça boya olur. Önden hasarlar her zamn için risklidir. Satarken bunlar size sıkıntı çıkarır o bakımdan kaporta. Servislerde boyasına motoruna yürüyenine detaylı bakabilir. Temiz derken yeni yıkanmış değil, tamamen orjinal araç alınki, satarken de çok rahat satarsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #15 : Şubat 13, 2010, 13:05:47 »
kıvanc bey yetkılı servıslerımız mekanik we elektronık anlamda cok ıyıler cunku bilgısayarları herseyı söyluyorlar :D ama kaporta konusunda ellerındekı kucuk boya ölcer cıhaz ıle hareket edıp rapor hazırlıyorlar halıylede usta bır kaportacı gıbı degıller yanı :D kı cok kısı kaporta konusunda cok canı yandı servıslerden.. tanıdık bır kaportacı sıze aracın herseyını okuyabılır ama mutlaka servıstede eksper yaptrın. gecen sene aldıgım aracı servıse göturdum gayet guzel dedıler,bakan bızzat servıs muduruydu arabanın kapısı degısıktı anlamadı bıle :D
corolla comfort D4D 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Şubat 13, 2010, 14:38:14 »
  Valla sen al onu mümkünse Ergün kardeşimize getir. O baksın güzelce. Plaksını verin özelden ona araştırsın.
   Ergün'cüğüm gerçi senin adına konuştum ama yardımcı olursun sanırım arkadaşımıza. O fiyat tertemiz sıfır sayılacak bir araç için çok uygun. Kaçırma çok sevdiysen. 
Elbette ki yardımcı olurum İsmail abi. Hele ki sen söyledikten sonra boynumun borcudur artık benim...

Eğer ki özelden plakasını atarsanız hemen bakarım Kıvanç Bey...

gecen sene aldıgım aracı servıse göturdum gayet guzel dedıler,bakan bızzat servıs muduruydu arabanın kapısı degısıktı anlamadı bıle :D
İbrahim;
 Sence servis müdürü ne kadar iyi bir kaporta ustası olabilir ki???
 Servis müdürleri yada servis danışmanları sadece teknik olarak alt yapıları güçlü insanlardır. Ekspertiz yapacak kadar bilgileri yoktur, ki zaten ihtiyaçları da yoktur. Bu bilgileri servislerde Kaporta veya Boya teknisyenlerinden yada formenlerinden alabilirsiniz...
 Yani servis müdürü bile kandırdım sanmayın, onların işi zaten bu değil...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #17 : Şubat 13, 2010, 14:42:33 »
kımseyı kandırmadım ben :D ayrıca servıs mudurunun yanında kaportacı ustalarıda vardı :D neyse yasayanlar ve agzı yananlarda var bu işten.. herkesın keyfı bılır...
corolla comfort D4D 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Şubat 13, 2010, 14:47:52 »
servis söyler değişenini boyasını. şimdiden hayırlı olsun...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #19 : Şubat 24, 2010, 16:58:29 »
Arkadaşlar, Aurisi daha fazla fiyatı veren birisine kaptırdım. Fazla bir şey yazmak istemiyorum bununla ilgili...Ahlaksız satıcılık örneği.
Ve daha sonra hanım ile bir Toyota bayisi ziyareti ve son karar....0 km 2010 Toyota Corolla Comfort A/T 1.6 Dual VVT-I .
Elegant için zorladım , "bana digital klima gerekmez" dedi :), "düğme ile çalıştırma dedim" ne gerek var dedi :)
Burada bana cevap veren herkese çok teşekkürler. Bir dahaki yazımı TOYOTA sahibi olarak yazmak en büyük dileğimdir

hepinize saygılar :)