0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aylık ortalama 1000 km yapıyorum. Şehir içi. Evden okula 2 km. Dizel alacaktım arkadaşlar motor kurum yapar dediler. Isınmadan okula geleceksin. Motor tekrar soğuyacak. Tekrar aynı şekilde ısınmadan eve döneceksin dediler. Vazgeçirdiler. Fiyat olarakta 3-4 bin daha pahalıydı. 4 yıllık yakıt farkına denk gelir diye düşündük. Ama şehir içi 380 Kr yakıyor. Önceki aracım lpg li idi. Alışmıştık ucuza binmeye.
turbo ömrünü uzatmak için blow off kullanın derim
haah kesinlikle öylee ama gel de anlat blowoff'un amacının hava atmak değil de turbo ömrünü uzatmak olduğunu
Lpg motor a kısa vadede sorun yaratma ihtimali çok yüksek değil montajda bir sorun olmadığı sürece.Opel,chevrolet servislerinde landi renzo,hyundai.renault,fiat,brc firmasıyla anlaşmılar.Ve araç üzerinde fazla tadilat gerekmiyor.Bu araçlara uygun kit takılıyor.Accente brc kitini takarken motor üstünde tadilat yapılmıyo.Ama ben yaptırdıgımda 1-2 yerinde delik açtılar.Neyse kısaca söytlemek istediğim şu.Türkiye şartlarında benzin fiyatları yüksek bu firmalar bunu değerlendirip müşteri potansiyeline göre lpg taktırmasına izin veriyolar.Toyota nın motoru bu saydığım firmaların motorundan çokmu kalitsesizdir ki lpg taktırmıyor.Neden accent türkiyenin en çok satan sedanı.Corollada da aynı yaklaşım içinde olsalar corollanın satışları bugünkü seviyeden daha üstlere çıkacaktır.İlk başta kendim açısından lpg ye sıcak bakmadım ama giderek artan benzin fiyatları lpg ye mecbur bırakıyor insanı.Benzin ucuz olsa benzinin tadını çıkarmak istersiniz.Ama fiyatlar okadar uçuk ki bir yere gidecekseniz 2 kere düşünüp sonra araca biniyorsunuz.Toyotada iyi bir lpg üreticisi ile anlaşıp araçta enaz tadilat olacak şekilde araçlarının lpg dönüşümünü sağlar ise bu hem kendileri için hemde bizler için sevindirici bir gelişme olur.Servislerde aracın garantisi bozulmadan lpg dönüşümü yapılsa araçların çogu lpg ye geçecektir.İnsanlar garanti bozulacak diye lpg ye geçmiyor