0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsun. bu su sorunu insanların başına sürekli dert açıyor. en iyisi soğutma sistemi susuz arabaların yaygınlaşması galiba. acaba hangi arabalarda suya ihtiyaç yok? bilen var mı?
Hava soğutmalı araçları mı soruyorsunuz? Küçük motor hacimli basit araçlardır. Kimsenin tavsiye edeceğini sanmam. Motorsikletler bile artık su soğutmalı.
yanlış hatırlamıyorsam antifiriz daha icat edilmediği için, hitler rusyayı işgale giderken bütün askeri araçlarının motorları donmuş ve bağırmış "bana susuz motor icatediiiiiiiiin!!!" o günden sonra rusyaya gitmek için susuz motor icat ettiler diye biliyorum. şu dolmuşlar -Maguruslar- emin değilim ama susuz modelleri var. porshe 911 carrera da hava soğutmalı... onlar gibi araçlardan bahsediyorum ben aslında..
yok ben öyle pek de küçük araçlardan bahsetmiyorum. yanlış hatırlamıyorsam antifiriz daha icat edilmediği için, hitler rusyayı işgale giderken bütün askeri araçlarının motorları donmuş ve bağırmış "bana susuz motor icatediiiiiiiiin!!!" o günden sonra rusyaya gitmek için susuz motor icat ettiler diye biliyorum. şu dolmuşlar -Maguruslar- emin değilim ama susuz modelleri var. porshe 911 carrera da hava soğutmalı... onlar gibi araçlardan bahsediyorum ben aslında..