0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence corollaya 99 da pörtlek gözlüler çıktığı vakit yazık oldu. [/quote]2001 modeller için ( çift farlı vvti) ne dersiniz?
evet arkadaslar bence de bu araba yurur kendımden bılıyorum bızım burda arka plajlar dıye bı yer var yaklasık 1 bucuk metre derınlıkte bı yere karanlıkta onumu gormedım kafada guseldı koltuguda baya yatırmıstım o hendege dustum araba on lastıklerın ustunde yaklasık 70derece gıbı bı acıyle duruodu on tekerlerın ustune hatta sadece sol teker ustunde duruodu araba cekcı cagırdık cıkarttık arabayı arabada hıc bısı yok calısması aksamı hersyı gusel cıkardıktan sonra bı 150ye falan cıktım tıtreme dahı yok oyle bı araba ıste toyota:) [/quote] Bir daha Türk karayolları yasasına aykırı davranışlarınızı bu forumda yazarsanız sizi uyarmak zorunda kalacağım!
Bir daha Türk karayolları yasasına aykırı davranışlarınızı bu forumda yazarsanız sizi uyarmak zorunda kalacağım![/quote]Türk karayolları yasasına aykırımı bu benım yaptıgım kaza karayolunda degıl plajda halkın kendı cabalarıyla actıgı bı yoldu ve o yuzden kazaya sebebıyet verdım zaten dedıgınızı anlamadım ama toyota club türkiyeyi seviyorum o yuzden tamam dıkkat ederız anlatmayız bılsek yapmazdık saygılarımla bıraz daha kıbar lutfen