NAsıl yani Hakkı??? O nadide pul kolleksiyonunu nettenmi yayınlayacaksın?Demekki Coşkun abiden hiç bir şey öğrenmemişsin 
Şaka bir yanada Hakkı,defter dediğin pul defterimi?Yayınlayacağın pulları merakla bekliyorum...
Hakan abi senin pul hangi yıla ait.Biliyormusun?
Özcan, inanır mısın pulları yıllardır biriktiriyorudum ama derleyip topladıktan sonra zarfların üzerinden ayırıp bir pul defteri ile koleksiyon haline getirmem evlendikten sonra oldu

Açıkcası o manada bana pek bir faydası olmadı

Bu arada koskoca Adana'da da pul defteri bulamadım ve gittigidiyor'dan almak durumunda kaldım. Ama en çok yandığım şey mükemmel bir kartpostal koleksiyonum vardı, o kayıp hala bulamıyorum. Annem ve babam emekli öğretmendir. Her ikisi de ta 1970'li yılların başından itibaren gerek öğretmen lisesinde beraber okuduktan sonra yurdun dört bir yanına dağılan arkadaşlarından gelen, gerekse de öğrencilerinin kendilerine gönderdikleri yüzlerce kartpostalı saklamışlardı. Ben de bunları bir güzel derleyip toparlamıştım. En eskisi 1967 yılına aitti ve o dönemde bekar olan babama gönderildiği için Yeşilçam'ın en gözde aktrisinin çok hoş bir pozu vardı üzerinde

O kartpostalları bulamazsam yanarım