Gönderen Konu: yol bilgisayarından radyoya geçiş  (Okunma sayısı 894 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
yol bilgisayarından radyoya geçiş
« : Şubat 11, 2010, 16:56:08 »
merhaba arkadaşlar,
Çok baktım ama bu konu başlığıyla ilgili tartışmaya rastlamadım.Corolla Terra 2006 model, yol bilgisayarını açtığım zaman bin pişman oluyorum çünkü bir daha radyo göstergesine dönemiyorum. Şu an hep aynı kanal çalıyor, ben hafızadakileri açsam bile bir süre sonra tekrar aynı kanala dönüyor. yardımcı olursanız çok sevinirim... teşekkürler

Toyota Club Türkiye

yol bilgisayarından radyoya geçiş
« : Şubat 11, 2010, 16:56:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: yol bilgisayarından radyoya geçiş
« Yanıtla #1 : Şubat 11, 2010, 17:07:56 »
Merhabalar İbrahim Bey, sorunu biraz daha açık yazar mısınız?

Tam anlayabildim mi bilmiyorum, ama farzedelim ki radyonuz çalıyordu, siz anlık tüketim miktarını görmek için yol bilgisayarına bakmak istediğiniz, en sağ aşağıdaki tuşa bastınız, rakamlara baktınız, ekranın tekrar radyo bilgilerini göstermesi için "am/fm" tuşuna basmanız yeterli?

Benim aracım da 2005 Corolla, aynı üniteyi kullanıyorlar, daha farklı bir durum varsa hemen deneyip bilgi verebilirim...

Saygılar...
2005 Corolla Sedan Terra A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: yol bilgisayarından radyoya geçiş
« Yanıtla #2 : Şubat 11, 2010, 17:12:51 »
merhaba savaş bey,

yol bilgisayarına geçtiğim zaman bir daha radyo ekranına dönemiyorum, am/fm tuşuna da bastım ama geri yol bilgisayarına dönüyor. sonra farklı tuşları denedim bu sefer de kendi kendine yaklaşık 10-15 sn sonra kendine göre sürekli aynı kanala dönüyor. belki benim radyoda bozukluk da olabilir ama aynısı daha önce de oldu ve tesadüfen buldum, yol bilgisayarını açmak istesem bile sırf bu sorun yüzünden açmaya korkuyorum.