0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Trafik şube müdürlüğüne gitmen gerekiyor.Normal şartlarda yanlış hatırlamıyorsam yetkili servisten "kare plakalıdır" yazısı alman gerekebilir.Plakaları ilk alıyorsan zaten soruyorlar plaka nasıl olacak diye.Ona göre plakan basılıyor.İşin bu kısmında problem yok....Diğer bir yol ise (ne kadar güvenlidir bilmiyorum) plakanın kaybolduğuna dair karakola gidip tutanak tutturuyorsun.Bu tutanak doğrultusunda yen plakanı alabilirsin..Bunlardan birini uygulayabilirsin...
yetkili servisten kare plaka takabilir diye kaşeli yazı alırsanız bedavaya halloluyor.
Yeri değil ama evliyken daha bir online ve daha bir ulaşılabilirdin Umut abi...
25-30 liraya yapıyorlar kare plaka istediğin şekilde onu takıyorsun mühürlü plakanıda bagajda taşı çevirmede çıkartıp göster bişey diyen olmadı 3 yıldır, çok gıcık birisine çatarsan herşeyini kontrol eder sadece bu kadar.
Berk dediğin gibi basit olsa ne hoş olurdu.Atatürk bulvarı üzerinde 3 kez durduruldum...App plaka yüzünden.Dünde film için durdurdular.Sadece arka camda film var,gerisini Aralık ayında söktürdüler dedim.Öyle devam ettim.Ankara il merkezi sınırları içerisinde öyle süslü püslü arabalarla dolaşmak yakında "tarih" olacak...