Gönderen Konu: benzin istasyonları yakıt alımı kartları !!!  (Okunma sayısı 5069 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
benzin istasyonları yakıt alımı kartları !!!
« : Şubat 10, 2010, 10:29:56 »
 !!! değerli arkadaşlar benzin alımı konusunda  hangi benzin istasyonunun avantajlı kartını kullanıyorsunuz ve avantajları nelerdir sağladığı faydalar ve dezavantajları neler acaba ?

Toyota Club Türkiye

benzin istasyonları yakıt alımı kartları !!!
« : Şubat 10, 2010, 10:29:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Altı Yere Yakın Olandan Korkacaksın
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: benzin istasyonları yakıt alımı kartları !!!
« Yanıtla #1 : Şubat 10, 2010, 10:53:06 »
Ben benzini daima shell'den alıyorum.Shellsmart kart kullanıyorum puanlarım birikiyor ama henüz bir alısverişim olmadı.O yüzden avantaj ve dezavantajlarını söyleyemiyorum
1998 Toyota Corolla 1.3 XL Zeytin Gri
GaLaTaSaRaY
Nokia E71

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 10, 2010, 10:58:20 »
Ben benzini daima shell'den alıyorum.Shellsmart kart kullanıyorum puanlarım birikiyor ama henüz bir alısverişim olmadı.O yüzden avantaj ve dezavantajlarını söyleyemiyorum

Bende aynı kartı kullanıyorum ve 1200 tl lik yakıt alımı sonunda (ki bu çok fazla) 1200 puan topladım ve termos seti aldım 500gram kapasiteli, çin malı, kutunun üzerinde türkçe açıklama yazıyordu ne olduğu belli değil yani :D hiç tavsiye etmiyorum puan olayını sömürmekten başka bişi değil :) ama benzini herzaman Shell'den alırım o ayrı,  10 15 TL lik bi çin malı için 1200 TL lik yakıtmı alınırmış :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 10, 2010, 14:25:50 »
Bende aynı kartı kullanıyorum ve 1200 tl lik yakıt alımı sonunda (ki bu çok fazla) 1200 puan topladım ve termos seti aldım 500gram kapasiteli, çin malı, kutunun üzerinde türkçe açıklama yazıyordu ne olduğu belli değil yani :D hiç tavsiye etmiyorum puan olayını sömürmekten başka bişi değil :) ama benzini herzaman Shell'den alırım o ayrı,  10 15 TL lik bi çin malı için 1200 TL lik yakıtmı alınırmış :D
ben de şimdi bu konudan gaza gelip baktım, 1829 puanım birikmiş :) ve her benzin alımımda kullanmadım bunu :) öyle aklıma geldikçe, hele nakit alıyorsam hiç kullanmadım, iyi puan birikiyormuş, artık hep kullanayım bari :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Free Life..., ;-))
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 10, 2010, 20:14:48 »
Benzini shell'den akılı kel'den alacan
Şaka bi yana puan filan hikaye hocam güvenirliğine inandığın bi yerden al da gerisi yalan.
Toyota Corolla 1.3 Terra AT/AC
^^>> T.O.S.U.N.U.M <<^^

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #5 : Şubat 10, 2010, 21:11:02 »
bu clup kart kullanıyorum cok avantajlı bence 2 tane samsung  E - 250 aldım tabii hepsını mazot- benzın alarak bırıktırmedım puanları tabe benzıncı arkadaslar sagolsun :ıslık: :ıslık: :ıslık:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #6 : Şubat 10, 2010, 21:14:53 »
Shell den alıyoruz.Bizimde 1000-1500 arasında puanımız var ama  tam hatırlayamadım puanı  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 10, 2010, 21:44:33 »
Zamanında da yanılmıyorsam 3950 puana nokia 3120 classic ve 400 bir küsür puana Nokia Bluetooth kulaklık almıştık.Fırsat olduğu zaman değerlendirilir.Ki biri çıkarttığı zaman diğerlerinde de benzer kampanyalar olduğu bilinmekte. :)
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Şubat 11, 2010, 19:25:10 »
arkadaslar d4d araclarınıza hangı ıstasyonlardan yakıt alıyorsunuz?petrol ofisinin kı ınce mazot P10 dıye gecıyor dıger butun ıstasyonlar P50 satıyorlar. P.O.cok cabuk bıtyor halıyle ınce oldugu ıcın,performans cok iyi, farketırıyor P.O.nun kı. opetten alıyorum km daha cok gıdıyor ama hızlanması cok kötu tavsıyesı olan arkdaslardan yardım lütfen?servıse sordum farketmez heryerden alabılırsın dıyor :S
corolla comfort D4D 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #9 : Şubat 12, 2010, 02:21:05 »
daha bugun bu konuyu benım gıbı 2010 1.4 d4d sahıbı bı abımle konustuk oda benım gıbı sureklı bp den euro 95 mazot alır 1 depoyu 155 tl e doldormus 900 km gıtmıs sehır ıcınde ben daha hıc doldurmadıgımdan depoyu bılmıyorum param olursa bırgun doldurup olccem :) ama canakkale - bursa yolu 350 km ben 40 lıralık mazot aldım canakkaleden bursaya cok rahatlıkla vardım corollar 55 kmlık yakıt varken low fuel ısraetı verır ben bursaya gordogomde uyarı ısaretı vermemıstı sız dusunun...