0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
toyan a hatasını bildirmekte fayda var çünkü lider in servis kayıtlarında aracınızın ne halde lider e gittiği belli[/quote]tavsiyeler icin tesekkurler. Toyan olaya baska bir teshis koydu ve kafami daha da karistirdilar. Difransiyele giren bir kilometre kablosu var. Bunun icinde bir de pervane var ve kece ile kapli. Bu kece yirtildigindan dolayi kablo boyunca taaa km gostergesinin icine kadar difransiyel yagi cekiyormus!. Lider ise bu yagin direksiyon kutusundan geldigini soylemisti. Belki ikisi de oluyordur ama uzak bir ihtimal. O kece de Japonya'dan gelecek Toyotasa'da yokmus . 2-3 hafta kullanmayin dediler araci sanirim difransiyel yagini eksiltiyor. Bu konuda Toyan'a guvenecegim sanirim cunku aracin uzerinde 15 yillik tecrubeleri var. Umarim yakinda cozerler.
Keçeyi Japonyadan istemek yerine ölçüsünü alıp piyasadan arasaydınız Ankaranın Hidrolikçilerinden birinde eminim bulurdunuz.Zahmetli tabi ama servis keçeyi sökebildiyse eğer numarasınıda okuyabilir sizede ostimde fln aramak düşer.Birde keçeye ne kadar istediklerini merak ettim abartı bir para istemediler inş?[/quote]O parçayı tümden değiştirdiler. Yaklaşık 10cm metal yuvarlak birşey ucunda da dönen bir çark var. Sanırım keçe de beraberinde bir yerlerde. Herhalde km'yi ölçtügü yer orası. Şimdi yağ akıntısı kesilde ama yağ kokusu devam ediyor. Servise gittiğimde tekrar baktıracağım. Fiyatına gelince tam hatırlamıyorum ama tüm süreç bana 150-200 ytl civarında birşeye maloldu.
O parçayı tümden değiştirdiler. Yaklaşık 10cm metal yuvarlak birşey ucunda da dönen bir çark var. Sanırım keçe de beraberinde bir yerlerde. Herhalde km'yi ölçtügü yer orası. Şimdi yağ akıntısı kesilde ama yağ kokusu devam ediyor. Servise gittiğimde tekrar baktıracağım. Fiyatına gelince tam hatırlamıyorum ama tüm süreç bana 150-200 ytl civarında birşeye maloldu.[/quote]ben de bostancı'da kilometreci selahattin usta'da yaptırdım. sadece teli ve keçeyi değiştirdi , japon tellerinin yukarıyıya yağ attığını söyledi ve yerine alman yapımı bir tel taktı. sorun çözüldü yağ akıtmıyor artık. bana maliyeti tam 100lira oldu.