Gönderen Konu: ben de pick-up karşılaştırayım...  (Okunma sayısı 835 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
ben de pick-up karşılaştırayım...
« : Şubat 08, 2010, 23:58:58 »
herkes bindiği arabaları karşılaştırıyor, ben de devamlı pick-up üstündeyim. maalesef toyotanın pick-up ına hiç binmedim onun için Isuzu ile Ford u karşılaştırıcam. iki modelle de binlerce kilometre yaptım. izlenimim;
Ford çok hızlı, çok seri, boşken uçuyor, gerçekten uçuyor arkayı zabtetmek mümkün değil. arabanın arka çok hafif. bakım masrafı daha pahalı. yüke girince motor yetersiz.
Isuzu nisbeten daha hantal, yol tutuşu daha iyi, boşta nasıl gidiyorsa yükte de öyle gidiyor diyemem ama forddan daha iyi. bakım masrafı daha az. 10000 km de ford 450 ısuzu 250 tl.
kullandığım araçlar ısuzu d-max limited edition(137 hp), ford ranger xlt(145hp) ikiside aksesuar bakımından en dolu model. yalnız fordun koltuk ısıtma artısı var.
sonuç; paran çoksa ve amacın para kazanmak değilse ford alıcaksın, aksesuarlıycaksın, zevkine gezeceksin. arkaya en az 100 kg ağırlık atmak şart.
hem para kazanıyım, hem hobi amaçlı olsun dersen ısuzu. masrafı daha az. daha sağlam hemen dağılmıyor...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Toyota Club Türkiye

ben de pick-up karşılaştırayım...
« : Şubat 08, 2010, 23:58:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: ben de pick-up karşılaştırayım...
« Yanıtla #1 : Şubat 09, 2010, 00:12:53 »
   Murat bahsettiğin Isuzu siyah olanmı?Birgün elemanlardan biri onu otoparkın basamaklı olan kısmından çıkarırken gördüm.O ne motor sesi öyle.Sanırsın Tanklar geçiyor.Öyle bir ses çıkıyordu.Sizin Ford Ranger'da serisinin en büyük olanından...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 09, 2010, 00:15:46 »
evet abi ikisi de birbirinde güçlü, birbirinden büyük. dehşet arabalar... sağlam bi çekme halatı buluyum peşpeşe bağlıycam onları :)
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 09, 2010, 00:17:32 »
   Ama siyah daha afilli ve daha agresif duruyor.Plakası bile şekil arabanın...9001 çok karizma duruyor araçta...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #4 : Şubat 09, 2010, 02:42:20 »
abi bence denk gelirse 4*4 hılux'u kullanmalıısn tam bır canavar ben gecenlerde servıste kullandım hala aklım oo Hıluxta kaldı yaklasık arazı aracından harıc tam bır jip havası ve luksu koymuslar araca benım dizel corolla elegantta bıle cruize control yokken hiluxte vardı tabii bunlar yenı cıkmıs 2.8  motor yerıne 3.0 motor koymuslar cekısı ve yol tutusu tavsiye ederim herkeze. tabii fiyatıda ayrı konu full bagaj kapagı ve yan basamaklar dahıl fıyatı 64.000 tl e bıraktılar en son test aracı oldugundan 2. el fıyatıydı bıde bu 30.000 km deydı arac ama hala aklımda en yakın zamanda gene kullanıcam :)