Gönderen Konu: LPG Sİ OLAN BERİ GELSİN  (Okunma sayısı 2277 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
LPG Sİ OLAN BERİ GELSİN
« : Şubat 08, 2010, 23:22:10 »
iyi geceler arkadaşlar. aracımı ziebartta yıkattıktan sonra aracımın tüpünden artık bir fayda görmemeye başladım. biliyorsunuz ziebartta yıkamıyorlar kimyasallarla temizliyorlar araçları. fakat araba benzinde çalışıyor tüpe tam geçiş esnasında bip yapıp kendini devre dışı bırakıyor. ecotech olan bu marka da böyle yapan başka arkadaşların araçları varmı acaba aracım 1.6 avensis. şu anda ne yapacağıma karar verebilmiş değilim. bu artık bitmiş derlerse hangi marka lpg kitini taktırmamı tavsiye edermisiniz. iyisi olsun biraz can yakıcı olsun ama uzun iş görsün diyenlerdenim. :D
GECECİ MUHASEBECİ

Toyota Club Türkiye

LPG Sİ OLAN BERİ GELSİN
« : Şubat 08, 2010, 23:22:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: LPG Sİ OLAN BERİ GELSİN
« Yanıtla #1 : Şubat 08, 2010, 23:25:18 »
garanti kapsamında ise sizleri üzmeden ( aaa bak buda kullanıcı hatası kardeşim demeden ) arızanızı gidereceklerdir diye düşünüyorum. Servisinize başvurun. LPG kiti olarakta şuan atiker gayet mantıklı. Ha olmaz diyorsanız Zavoli derim. Onun enjektörleri daha iyi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #2 : Şubat 08, 2010, 23:29:51 »
garanti kapsamında derken lpg garantisi mi yoksa ziebart garantisi mi kardeşim. kafa çooook karışık
GECECİ MUHASEBECİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 08, 2010, 23:40:00 »
LPG garantisi abi. Siz sürekli gittiğiniz LPG servisine gidin. En iyisi montajı yaptırdıüınız yere gidin. Yardımcı olurlar. ALLAH kolaylık versin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Free Life..., ;-))
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 08, 2010, 23:50:04 »
Öncelikle geçmiş olsun Mesut
Ben de zavoli tavsiye ederim
Tosunumda 4 senedir hiçbir sıkıntı yaşatmadı bana
Sadece filtrelerini değiştirdim o kadar.
Toyota Corolla 1.3 Terra AT/AC
^^>> T.O.S.U.N.U.M <<^^

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • __DEVLET BABADA MÜHENDİZZ TOYOTACI__
« Yanıtla #5 : Şubat 09, 2010, 00:05:29 »
Arkadaşlar yeni kasa corollalarda lpg konusunda ne düşünüyorsunuz? Takıamıyor tarzında şeyler duydum?  :blink:
a_m_k        2009 model, siyah, benzinli, COMFORT  1.6 motor, M/M ve tabiki COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 09, 2010, 00:12:12 »
2A mühedisliğin telefonunu int. arattırıp bulursan onlar yardımcı olacaktır. Teknik bilgileri çok iyi bu arkadaşların

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #7 : Şubat 09, 2010, 00:21:22 »
2A mühedisliğin telefonunu int. arattırıp bulursan onlar yardımcı olacaktır. Teknik bilgileri çok iyi bu arkadaşların

teşekkürler Ümit
a_m_k        2009 model, siyah, benzinli, COMFORT  1.6 motor, M/M ve tabiki COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 09, 2010, 00:24:03 »
Arkadaşlar yeni kasa corollalarda lpg konusunda ne düşünüyorsunuz? Takıamıyor tarzında şeyler duydum?  :blink:
takılıyor ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #9 : Şubat 09, 2010, 00:26:29 »
takılıyor ;)

Sende sağol Türkay. Serviste arabayı alırken öyle sölemişlerdi ve kafamı karıştırmışlardı..    !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Şubat 09, 2010, 00:44:42 »
Sende sağol Türkay. Serviste arabayı alırken öyle sölemişlerdi ve kafamı karıştırmışlardı..    !!!
abi bir tane ustayla konuşurken yeni kasa corollalara takılmıyor dedi, şaşırdım, olur mu ya takılıyor onlara, d4 motorlara takılmıyor dedim, onlar dizel zaten dedi o usta, yok ya 2.0 avensis d4 olanlar dedim, onlara takılıyor düz vvt-i onlar dedi :) koşarak uzaklaştım :) :) sen bakma o ustalara :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #11 : Şubat 09, 2010, 09:51:46 »
6 Ay önce aptığım araştırmalar sonucunda aracıma Atiker taktırdım. Gayet memnununm. Taktırmadan önce Atikeri arayıp teknik bir arkadaştan da bilgi aldım. Atikerin en iyi uyum sağlayan araçlarından birisi Toyota Corolla olduğunu söylediler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #12 : Şubat 09, 2010, 17:16:38 »
Atikerde usta sözde usta olursa bazı sorunlar çıkabiliyor.Tavsiyem Landirenzo-Tartarini-Omvl üçlüsünden bulunduğun yerde servisi olanı taktırmandır.
Söylesem tesiri yok.sussam gönül razı değil,
                                                          FUZULİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Şubat 09, 2010, 21:32:48 »
dostum ılk once taktırdıgın yere gotur cozum bulurlar
yok degıstırıcem dersen  brc taktır sorun bulamazsın 2a lpg.com dan ulasabılırsın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • bugün toyota'n için ne yaptın?
  • Araç: Corona
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Şubat 09, 2010, 21:41:50 »
abi bir tane ustayla konuşurken yeni kasa corollalara takılmıyor dedi, şaşırdım, olur mu ya takılıyor onlara, d4 motorlara takılmıyor dedim, onlar dizel zaten dedi o usta, yok ya 2.0 avensis d4 olanlar dedim, onlara takılıyor düz vvt-i onlar dedi :) koşarak uzaklaştım :) :) sen bakma o ustalara :)

süpermiş yaa...  :alkis:  ne ustasıydı bu adam :hurra:

aşağıdaki linkte d4 motorla ilgili bir bilgi var (alıntıdır)
http://www.arabadergisi.com/sv/toyota/avensis-2.htm
94 corona 2.0 GLİ 3SFE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 VERSO PREMIUM
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 44000
  • Model Yılı: '15
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Şubat 09, 2010, 22:31:38 »
Arkadaşlar yeni kasa corollalarda lpg konusunda ne düşünüyorsunuz? Takıamıyor tarzında şeyler duydum?
anıl kardeşim yaklasık 3 hafta önce atiker taktırdım garanti kapsamındaki corolla ma.
115 km yol yapmış iken engine check ikazxını aldım servise ve lpg ustasına gittim.lpg yi takan arkadaş ECU arızalı dedi.garantiden değiştirdi şimdilik problem yok.kullanmaya devam ediyorum bakalım.
yani yeni kasa corolla yada lpg takılır.srvis banada tavsiye etmemişti lpg yi...